maandag 14 december 2015

Update #1 - Cambridge Weightplan 500


De eerste week hebben we overleefd! Néé geintje het was natuurlijk de eerste dagen weer even pittig maar daarna zat ik er wel weer goed in. Ja voor de mensen die mijn vorige artikel gemist hebben ik ben weer begonnen hoor en het begin resultaat mag er best wezen ondanks alle verleidingen.

Ik was exact 3 kilo kwijt en daar ben ik echt super blij mee want ik heb toch nog wel wat gesnoept in deze week. Zo kreeg ik vrijdag natuurlijk te horen dat ik een vast contract kreeg en toen kwam Jasper met een mooie bos rozen en een bonbonbloc die we samen gedeeld hebben. Zaterdag heb ik een paar stukjes kip mee gesnoept maar zondag was toch wel het meeste. Kian werd 1 jaar en als tante zijnde wil je ook op zo'n dag wel kunnen genieten en daarom snoepte ik van de taart, kibbeling en wat broodjes. Oja niet de pannenkoek vergeten die ik ook nog heb gehad. Ik wil wel gewoon nog kunnen genieten ondanks dat ik Cambridge Weightplan volg. Het resultaat had meer kunnen wezen maar ik ben er super blij mee want de stap is weer gezet.

Woensdag gaan we weer op naar het tweede weegmoment en daarna is het volgende weegmoment pas weer in het nieuwe jaar en dat vind ik wel lastig. Onze consulente weet dat er tijdens de feestdagen bijna niemand komt omdat ze hebben gesnoept en daarom heeft hij besloten om dicht te gaan. Ik snap deze keuze maar voor mij kan dit toch nog best wel eens een valkuil zijn om te gaan snoepen omdat je toch drie weken niet hoeft. Ik ga proberen en met steun van Jasper om me heel erg in te houden en toch resultaat gaan boeken. Eerste en tweede kerstdag snoep ik natuurlijk wel wat mee maar daarna moet het gewoon klaar zijn. Ik ben benieuwd of het me gaat lukken want ik heb het wel vaker geroepen en dan gebeurde het ook niet. Ik houd jullie op de hoogte!

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.