dinsdag 8 december 2015

Vast Contract!


Dit weekend ging ik in als een heel blij meisje want ik heb te horen gekregen dat ik een vast contract kreeg en heb hem ook direct mogen tekenen. Zag ik het aankomen? Nou totaal niet want in deze tijd word je eigenlijk na 3 contracten eruit gegooid want ze vinden wel iemand die jonger is of andere capaciteiten heeft. Gelukkig was dit bij mij niet het geval en wat was dat een opluchting zeg.

Om 09:00 moest ik bij mijn leidinggevende op kantoor komen want ze had slecht maar ook goed nieuws. Dit was puur om mij even te pesten want ze had alleen goed nieuws aangezien ze mij een vast contract mocht aanbieden. Natuurlijk heb ik deze met beide handen aangepakt want in deze tijd is een vast contract zeldzaam. Nog een groot pluspunt is dat ik nu een traject in ga om ook leidinggevende te gaan worden en dat vind ik toch wel super vet. 

Als ik een jaar of twee terug kijk en kijk waar ik nu sta is dat toch wel een groot verschil. Ik ben eerlijk dat ik toch best wel mijn problemen had en redelijk in de problemen zat. Door mijn ouders ben ik daar uit gekomen en wat is 2015 een pracht jaar geworden. Zo ben ik in het begin van het jaar met Jasper in ons huis gaan wonen, zijn we een maand geleden getrouwd en nu dit prachtige nieuws van een vast contract. Op naar een prachtig nieuw jaar 2016!

Liefs Chantal

1 opmerking:

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.