woensdag 16 december 2015

Wij hebben vandaag 1 jaar ons huis!


Wauw! Vorig jaar was het gewoon de dag dat wij ons koopcontract gingen tekenen om daarna onze sleutels in ontvangst te nemen. Ik kan het me haast niet voorstellen dat dit alweer een jaar geleden is want soms voelt het als de dag van gister. Na een hoop huizen, biedingen en afwijzingen was dit huis toch wel direct een "JA".

In onze slaapkamer hebben wij een bod gedaan en kregen we eigenlijk direct te horen dat zij akkoord gingen. Op dat moment ging alles heel snel want zij wilden zo snel mogelijk van het huis af en wij eigenlijk zo snel mogelijk erin. Helaas waren er wat tegenslagen met het taxatie rapport want een week langer op zich moest wachten maar uiteindelijk 16 december was het zover. Hoe spannend was dat wel niet tekenen bij de notaris en daarna direct door rijden naar ons huis. Op dat moment voelde het nog heel raar en ook zeker niet als ons huis maar dat was het wel.

We zijn inmiddels een jaar verder en ik kan me echt niet meer voorstellen om uit ons huis te gaan. Het is helemaal ons plekje geworden wat wel even heeft mogen duren maar dan heb je ook wat. Het enige wat nog hoog op ons lijstje staat is de trap maar dat gaat in januari ook gebeuren en dan is ons huisje in principe af. Mijn zus heeft de begin foto's nog allemaal en als ik die terug zie dan denk ik echt hoe heeft mijn vader dit allemaal voor elkaar gekregen. Mijn vader heeft namelijk het hele huis gemaakt zoals het nu is en daar zijn wij hem heel dankbaar voor.

Het is een klein maar fijn huisje met drie slaapkamer en genoeg ruimte voor ons twee en ooit een kleintje. Het is mijn huis al voelt mijn ouders hun huis ook nog als mijn huis en dat is goed. Iets meer dan een maand later zijn we er toen ingetrokken en dat was de beste beslissing van ons leven. Nadat wij zijn gaan samenwonen is onze relatie alleen maar beter en hechter geworden en dat leidde tot dat wij nu getrouwd zijn.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.