dinsdag 26 januari 2016

De eerste 4 kilo eraf zijn een feit! - Cambridge Weightplan


Woensdagavond was het zover mijn eerste weegmoment weer bij mijn consulente en ik was bang dat het heel erg tegen zou vallen. Ik had zeker mijn best gedaan maar het voelde niet helemaal lekker en ik had het vooral de vierde dag heel zwaar. Ook ging het water drinken nog niet helemaal zoals het moest wezen dus ik verwachtte misschien net aan 2 kilo kwijt te zijn. Gelukkig was dit het dubbele want ik was precies 4 kilo kwijt geraakt en wat was ik daar blij mee. De eerste stap is weer gezet op naar de volgende kilo's want er moet nog genoeg vanaf!

Zoals jullie misschien wel hebben gelezen deed ik dit samen met mijn zus maar zij heeft besloten om over te stappen naar Weightwatchers. Zij heeft niet veel overgewicht en kon haar weg altijd heel goed vinden in Weightwatchers dus ik snap haar overstap volkomen. Mijn zus volgende trouwens het Cambridge 800 en dat betekend dat je er in de avond bij eet. Dit heb ik trouwens ook een paar weken geprobeerd maar dit was absoluut niets voor mij maar mijn zus viel er toch wel mee af. Waarom ze dan toch kiest voor Weightwatchers? Het gebeurd vaak dat zij in de middag haar shake neemt en dan pas rond half 7 dan gaat eten en daar zit gewoon een te grote tijd tussen waardoor ze trek kreeg. Ook is het wat lastiger met Kian aan het worden want die vind het maar raar als mama aan haar shake zit. Ik merk het ook als ik bij mijn moeder ben dan kijkt Kian mij ook raar aan maar dat is iets anders dan zijn eigen moeder. Toch heb ik alle vertrouwen in haar en dit gaat haar zeker lukken want dat heeft ze al eerder bewezen.

Mijn consulente vroeg zich natuurlijk gelijk af wat ik ging doen en natuurlijk ik blijf en als het kan gaat mijn zus soms ook even mee. Ik heb het op het moment dat ik dit schrijf wel weer even zwaar dus ik ben bang dat het resultaat deze week gaat tegenvallen. Dit komt omdat ik af en toe tijdens het avondeten mee heb gesnoept en dat is natuurlijk niet de bedoeling maar het was even een pittig weekendje. Ik zal dit ook dinsdagmiddag eerlijk tegen mijn consulente zeggen en vragen wat ik misschien kan doen op zulke momenten. Er is namelijk een bouillon die ik misschien wil gaan kopen voor zulke momenten als ik trek heb in iets hartigs buiten mijn shake of reep om. Ik zal jullie van de week weer een update geven wat het is geworden.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.