maandag 4 januari 2016

Doelen voor 2016


Vorig jaar deed ik maandelijks een update met doelen die ik wou bereiken maar dit jaar ga ik het even anders aanpakken. Ik wil namelijk een aantal doelen nu op papier zetten en hier over 6 maanden terug op kijken. Heb ik ze dan bereikt of moet ik nog even doorzetten zodat ik er het einde van het jaar nogmaals op terug kan kijken. Doelen voor jezelf bepalen vind ik altijd wel goed maar er aan houden is ook wel weer heel lastig. Ik wil van 2016 gewoon weer een geweldig jaar maken!

Doel 1: Onder de 100 kilo komen!

Ja met deze feestdagen zijn er natuurlijk weer wat kilootjes bij gekomen maar vanaf vandaag maandag 4 januari 2016 ga ik Cambridge Weightplan 500 weer oppakken. Ik wil er nu gewoon even minimaal 6 maanden voor gaan knallen. Want als ik het nu even serieus oppak weet ik dat er gewoon stralend uit zal gaan zien na al die maanden en met een goed gevoel hierop terug kan kijken.

Doel 2: Vliegvakantie samen met Jasper

Jasper en ik zijn eigenlijk in de 4,5 jaar dat wij nu samen zijn nog nooit op een vliegvakantie gegaan. We zaten aan Londen te denken maar wij willen dan graag er een uitgebreide vakantie van maken maar dan ben je wel een hoop geld kwijt. Op dit moment zitten we daarom ook de opties te bekijken voor zonvakantie maar we willen dit jaar eens echt even weg gaan.

Doel 3: Aan kinderen beginnen

Natuurlijk moet het je gegund worden maar 2016 word hopelijk wel het jaar dat wij kunnen gaan vertellen dat wij ouders worden. Ja sinds de geboorte van Kian ( de zoon van mijn zus Amanda en haar vriend Pieter ) zijn Jasper en ik toch wel overtuigd dat wij ook graag een kleintje willen. Ik zeg het nogmaals dat het ons wel gegund moet zijn maar als het gebeurd is het onwijs welkom.

Doel 4: Hoger op komen op mijn werk

Een vast contract is al binnen maar nu gaan we ervoor om een stapje naar een leidinggevende functie te bemachtigen. Tijdens het gesprek om mijn contract te verlengen is mij verteld dat we er aan gaan werken in 2016 dus ik ben heel erg benieuwd en heb er zin in. Ik zal er ook zeker constant achter aan zitten omdat ik het echt heel graag wil.

Dit zijn de vier doelen die nu direct bij mij naar boven komen en natuurlijk zullen er nog wel wat kleinere doelen komen maar die behandel ik later wel weer. Tot 4 juli want dan is het een half jaar verder en ben ik benieuwd wat ik al af kan strepen.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.