zondag 17 januari 2016

Mijn tienerjaren en jongens online!


Ik durf wel te zeggen en néé ik ben er niet trots op dat ik in mijn tienerjaren een hoop jongens heb leren kennen via het online wereldje. Nu ga ik toch wat dingen noemen die sommige lezers misschien niet eens kennen. Deze jongens leerde ik kennen via PartyPeeps oftewel PP2G, CU2, diverse chatrooms en Hyves. Binnen no-time had je een leuke jongen leren kennen en die kreeg dan jouw MSN wat inmiddels ook al niet meer bestaat. Ik zat laatst te denken want ik heb ook best wel een leuke tijd gehad met het MSN wereldje en ik denk de meeste van mijn leeftijd. Je kwam uit school en het eerste wat je deed was online kijken op je MSN.

Maar even terug naar het onderwerp want ik dwaal nu een beetje af. Zoals ik al eerder vertelde in mijn vorige artikel ben ik erg nieuwsgierig dus ook op het gebied van het online wereldje. Als jong meisje vind je het allemaal heel onschuldig maar nu denk ik daar toch wel iets anders over. Zo leerde ik jongens kennen uit heel Nederland, De één zat in Amstelveen, de ander in Sittard of Utrecht. Ja ik was ook zo'n meisje die gemakkelijk met meerdere jongens tegelijk aan het online flirten was en hoe leuk ik al die aandacht wel niet vond. In die tijd smste je nog met elkaar dus als je iemand echt interessant vond kreeg hij zijn nummer.

Mijn moeder lette op een geven moment heel scherp op mijn chatten want ik raakte ook met de verkeerde jongens in gesprek die hele andere dingen wilden. Ik ben haar hier echt wel dankbaar voor maar natuurlijk op dat moment totaal niet. Er waren zelfs momenten dat ik hele verhalen verzon omdat ik dan interessanter overkwam bij die ene jongen maar dat is zo fout en raad ik iedereen af. Zo heb ik met een groot deel van de jongens hele leuk gesprekken gehad wat vaak gewoon op een leuke online vriendschap eindigde maar ook soms nare dingen. Ik was best open met mijn webcam aanzetten en soms deed de persoon waarmee je aan het chatten was dit ook en dan zag je bijvoorbeeld zijn geslachtsdeel. Ja er waren zelfs jongens/mannen die zichzelf aan het bevredigen waren. Zat ik daar als jong meisje op mijn slaapkamer en hup direct wegdrukken. Maar ook achter een paar van die jongens zaten loverboys en ik denk dat ik misschien wel met twee in gesprek ben geweest. Mijn moeder was in die tijd erg oplettend met mijn laptop en mobiel waardoor het nooit verkeerd is gelopen. Toch zei ik altijd dat ik er niet in zou trappen maar die jongens hebben zulke mooie praatjes waar elk jong meisje door word overgehaald.

Ja er zijn momenten geweest dat ik in gesprek was met een jongen die ik echt serieus heel leuk begon te vinden maar vooral in het begin vond ik het afspreken dood eng. Later heb ik wel vaker met meerdere jongens afgesproken maar hier kom ik in een apart artikel over terug. Ik was echt online een hele grote flirt en in het echte leven viel dat allemaal wel reuze mee. Het was een leuke tijd die ik best over zou willen doen maar wel met alle informatie die ik nu weet. Het online wereldje is reuze spannend op jonge leeftijd maar probeer echt op te passen want het kan ook heel goed mis gaan.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.