vrijdag 22 januari 2016

Mijn tienerjaren en jongens van internet ontmoeten!


Als ik even goed terug kijk heb ik met zeker 10 jongens van het internet afgesproken en als ik nu bekijk wat er tegenwoordig allemaal mis gaat heb ik best mazzel gehad. Het is echt niet vanzelfsprekend dat de jongen waarmee je afspreekt de persoon is die op de foto staat. Er zijn genoeg jongens die ook verkeerde bedoelingen hebben en je daar de dupe van word. In de tijd dat ik met deze jongens afsprak was het allemaal nog niet heel erg in beeld wat er gebeuren kan maar toch was ik wel op mijn hoede. Ik sprak altijd met een jongen af in een grote stad waar genoeg mensen rondliepen want als er dan wat was had ik mensen om me heen. 

Zo heb ik toen met een jongen afgesproken die in Dordrecht woonde en aangezien ik in Rotterdam toen stage liep bij een evenementen organisatie was de afspraak zo gemaakt. We spraken af bij het station in Dordrect en toen kreeg ik even te horen dat zijn vader ging trouwen en ik daar gewoon gezellig bij mocht wezen. Zelf was dit de eerste keer dat ik die jongen zag laat staan gelijk bij een trouwerij aanwezig zijn. Gelukkig was ik netjes gekleed maar daar zat je dan bij het "JA" woord van wildvreemde en hun vonden het juist doodnormaal. ( Het was wel zo een dag van gratis trouwen dus kort maar krachtig ). Daarna ben ik met die jongen gaan lunchen bij Bolleke de Beer en daar kwam de afknapper. Hij was iets van 30 kilo afgevallen en ging mij toen even vertellen hoe ik eten moest en waar ik op moest letten. Als je één ding niet moet doen op een afspraakje is dat dus nadat het broodje op was ben ik zo snel mogelijk weer op de trein gestapt naar huis! 


In het hele begin had ik contact met een jongen uit Heerhugowaard en na een tijdje begonnen we af te spreken. Zo zijn we de eerste keer naar Egmond geweest en hebben we een super leuke middag gehad op het strand en daarna wat gedronken in een cafeetje. Ook ben ik later nog met hem uit eten geweest in Zaandam en het leek gewoon heel erg te klikken. Mijn moeder had inmiddels door dat er iets niet klopte en wou het één en ander weten. Na eerst er flink omheen te hebben gedraaid uiteindelijk alles verteld en toen wou mijn moeder hem graag ontmoeten. Het rare was alleen toen ik vroeg of hij zijn gezicht wou laten zien bij mijn ouders dat hij opeens heel afstandelijk deed en dat vond hij niet nodig. Vanaf dat moment liet hij weinig tot niets meer van hem horen en opeens had hij een tijdje later een vriendin. Hoe leuk het ook allemaal dus was blijkbaar klopte hij toch niet helemaal.

Maar ook heb ik uit één van deze jongens mijn man gevonden Jasper. Dus helemaal mis is het niet gegaan want wij zijn nu heel gelukkig samen en dat is ook dankzij het online wereldje. Toch ben ik eerlijk dat het ook zo had kunnen wezen dat Jasper en ik elkaar nooit hadden gezien omdat ik in het begin echt niet durfde. Zo heb ik hem iets van 3 keer laten staan en ondanks dat zijn vrienden hem voor gek verklaarde sprak hij toch nog eens met mij af. We hebben toen gewandeld en een film gekeken in de bioscoop om later nog een keer uit eten te gaan bij de wok. Daarna ging alles in een stroomversnelling want Jasper kwam bij ons eten maar bleef ook daarna gelijk slapen. We kregen met elkaar 23 juli en bijna de gehele zomervakantie waren we bij elkaar. Er kan dus ook zeker iets moois uit het online wereldje komen. 

Ik heb nog genoeg verhalen over afspraakjes met jongens maar als jullie daar een vervolg deel op willen lezen laat het dan maar weten. 

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.