donderdag 14 januari 2016

Mijn tienerjaren en verliefd zijn op een player!


Ik was een jaar of 12 en leerde het wereldje van online chatten kennen dit was ook vrij snel het moment dat ik Mitch leerde kennen. Hij was een jongen uit Amstelveen die twee jaar ouder was dan mij en vanaf het eerste moment klikte het. Hij was eerlijk gezegd wel één van de eerste jongens die ik leerde kennen via internet dus alles leek nog heel onschuldig. Ik ben best nieuwsgierig aangelegd en zo heb ik toen ook met hem afgesproken. In die tijd vertelde ik natuurlijk niets aan mijn ouders over zo'n afspraakje want je kent het wel bezorgde ouders. We hebben een hele leuke tijd gehad die dag in Amsterdam maar daarna verwaterde het eigenlijk maar toch bleef hij wel in mijn achterhoofd zitten.

Een aantal jaar later volgde ik de opleiding horeca ondernemer/manager en kwam ik in de klas bij een hoop van zijn oude klasgenoten waaronder zijn beste vriend. Gek genoeg wist zijn beste vriend direct wie ik was toen hij mijn naam de eerste keer hoorde en vanaf dat moment was het kassa. Elke dag moest ik van alles horen over Mitch en dat zorgde er gewoon voor dat ik toch contact met hem zocht. Het was heel raar want we hadden al een aantal jaar geen contact meer gehad maar toch voelde dat niet zo. Zo hebben we een aantal uren bij de pont gestaan bij Amsterdam Centraal en liepen we uren over de kermis. Hij gaf me die dagen echt het gevoel dat het wederzijds was maar helaas.

Zo hadden we een hele leuke avond gehad en de volgende dag stond er opeens in zijn MSN naam een hartje met een andere naam van een meisje. Elke keer had ik wel weer een excuus maar toch was ik zo verblind dat ik het hem elke keer weer vergaf. Zelf zijn beste vriend vertelde mij dat hij een player was maar ik wou het gewoon niet inzien. Elke keer als we samen waren voelde het goed en speciaal maar vaak de dagen erna was hij alweer met een ander. Het heeft echt een hele tijd geduurd tot ik het punt had bereikt dat ik er klaar mee was. Hij was erg hardnekkig om me toch weer om te praten maar gelukkig lukte het hem niet meer en was ik op dat moment niet meer interessant genoeg. 

Gelukkig heb ik nooit meer met hem gedaan dan zoenen al beweerde hij wel anders tegenover zijn vrienden. Zo kun je je dus als jong meisje heel snel vergissen in jongens maar ook echt verblind zijn. Genoeg mensen in me omgeving gaven aan dat hij echt verkeerd was maar liefde maakt blind. Ik vraag me nu ik dit schrijf eigenlijk wel af of hij inmiddels deze streken heeft verloren maar toch ben ik bang van niet. Jammer genoeg zijn er heel veel jongens hier op de aardbol die graag spelen met de gevoelens van een meisje dus probeer soms echt even te luisteren naar de mensen die je echt lief hebben. 

( Ik heb nog genoeg verhalen over mijn tienerjaren waarbij ik ook veel heb geleerd dus als jullie het leuk vinden wil ik deze met jullie delen )

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.