dinsdag 19 januari 2016

Mona toetje van de maand - Chocolade trio


Vlak voordat ik weer vol aan de slag zou gaan met Cambridge Weightplan besloot ik het toetje van de maand te kopen. Als je mij ergens blij kan maken is het toch wel echt chocolade dus deze pudding lijkt voor mij gemaakt te zijn. Ik weet dat witte chocolade niet echt chocolade is maar toch vind ik dat toch wel het lekkerste en daarna volgt melkchocolade. Deze pudding heeft beide smaken en als extra ook nog eens pure chocoladesaus. Dit kan toch niet misgaan?

Veel puddingen van Mona hebben even wat geduld nodig voordat ze uit de verpakking willen en de chocolade trio pudding had dat zeker ook. Ik heb geschud als een gek en uiteindelijk floepte hij eruit. Direct droop de chocoladesaus lichtjes over de rand heen maar een groot deel bleef bovenop liggen. Er kwam een duidelijke chocolade lucht omhoog nadat hij uit de verpakking was dus dat beloofde veel goed.

Ingredi├źnten:

Melk, suiker, vloeibare melkbestanddelen, slagroom, 3,2% witte chocolade (suiker, cacaoboter, melkpoeder, emulgator: sojalecithine, natuurlijke vanille aroma), glucosestroop, 1% melkchocolade, 0,8 % cacao, 0,7% chocolade, gemodificeerd maïszetmeel, malotdextrine, rundergelatine, palmolie, emulgatoren: E471 en E472A, verdikkingsmiddelen: E407, E415. E466, aroma, zout, gebrande suiker, kleurstof: E160A, stabilisator: E339.


Helaas viel dit toetje van de maand mij heel erg tegen. Ik had zulke hoge verwachtingen die misschien iets te hoog zelfs waren. De witte chocoladelaag had weinig tot geen smaak en leek meer op een vanillepudding met 1% vanillesmaak. De melk chocoladelaag had daarin tegen wel een duidelijke melkchocolade smaak en die was prima te doen. De chocoladesaus vond ik denk wel het minst lekkere aan de gehele pudding want dit smaakte naar goedkope chocolademelk. Na drie happen was ik eigenlijk wel klaar met de chocolade trio pudding en ben ik gestopt met eten.

Ik zou deze pudding zeker niet aanraden als je een groot liefhebber bent van chocolade want een reep chocolade is veel lekkerder. Wil je hem toch proberen hij is nu te koop bij een supermarkt bij jou in de buurt.

Bron foto: Mona.nl

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.