woensdag 20 januari 2016

Review - Conimex wok paste five spices & black bean


Wij liepen van het weekend door de supermarkt en ik wou voor Jasper rijst met kip gaan maken maar welk sausje zou ik daar bij gebruiken. Meestal gebruik ik iets met ketjap of een wat pittiger sausje maar vandaag liepen we langs het Conimex vak en zagen we allemaal zakjes met wok paste. Aangezien ik altijd de groente en kip in de wok bereid leek me dit leuk om eens te gaan proberen. Wij kozen voor de Conimex wok paste five spices & black bean maar hoe beviel de smaak?

De Conimex wok specerijenpasta is bereid met authentieke specerijen en heeft een intense smaak. Er zijn vijf varianten geïntroduceerd, elk geïnspireerd op een ander Aziatisch land.

- Conimex wok paste ketjap & sambal badjak ( Indonesië )
- Conimex wok paste curry lemongrass & chili ( Singapore )
- Conimex wok paste lemongrass coconut & chili ( Thailand )
- Conimex wok paste soja ginger & black pepper ( Vietnam )
- Conimex wok paste five spices & black bean ( China )


Ik maakte een simpel rijst gerecht met oosterse groente, kipfilet gebakken in wokolie en niet te vergeten de wok paste five spices & black bean. Zelf heb ik alleen stiekem één stukje kip geprobeerd om even de smaak te proeven en ik was verrast van de smaak. Jasper vond het lekker maar niet om regelmatig te eten. Het is een typische smaak die je bij de chinees kunt verkrijgen en voor liefhebbers van zwarte bonensaus is dit natuurlijk ideaal. Elk zakje is geschikt voor een tweepersoonsgerecht met op de achterkant op elk zakje een heerlijk recept die je kunt maken.

Te koop bij de supermarkt bij jou in de buurt. Het assortiment zal wel bij elke supermarkt verschillend zijn zo had de supermarkt waar ik was maar drie smaken te koop.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.