donderdag 7 januari 2016

TIP! - Start januari suikervrij!Een goed voornemen wat elk jaar wel weer naar boven komt is het gezonder eten en afvallen. Zelf ben ik inmiddels weer begonnen met Cambridge Weightplan maar toen ik de challenge zag om in 2016 suikervrij te gaan eten leek mij dat toch wel echt heel tof om te doen. Daarom wil ik graag deze challenge met jullie delen want misschien wil jij hem wel gaan volgen!

Carola van Bemmelen is de expert in Nederland op het gebied van suikervrij en suikerbewust leven. Zij weet als de beste wat de positieve gevolgen zijn van het eten van minder of geen suiker, en haar doen is om dat zoveel mogelijk mensen te laten ervaren. Haar motto is: START JANUARI SUIKERVRIJ! Wil jij deze uitdaging ook aan gaan lees dan direct even verder.

Carola roept iedereen op om mee te doen aan de start 2016 suikervrij challenge. Na al die feestdagen met heel veel etentjes en zoetigheden is het tijd om weer aandacht te besteden aan jezelf. Op www.sugarchallenge.nl kun je gratis het E-Book downloaden met 10 suikervrije afslanktips hierdoor heb je een extra motivatie om de stap te gaan zetten. Via haar website deelt zij ook helemaal gratis meer dan 150 suikervrije recepten zodat je zelf niet teveel hoeft na te denken (www.sugarchallenge.nl/suikervrije-recepten) Een pluspunt vind ik dat je zelf ook je eigen suikervrije recepten kunt uploaden en delen met alle deelnemers. Op die manier kan iedereen elkaar helpen om een suikerbewust leven haalbaar te maken.

Het doel is om 10.000 mensen het nieuwe jaar suikervrij te laten beginnen dus neem jij ook de stap? Met haar hulp hebben namelijk al meer dan 100.000 mensen de Sugarchallenge succesvol volbracht en dat wil jij toch ook. Vanaf 11 januari start er ook weer een nieuwe Suikervrij Slank en Gezond cursus voor meer informatie klik hier. Als ik straks op gewicht ben gekomen wil ik zeker niet meer veel suikers gaan eten en wie weet ga ik dan ook wel deze challenge proberen want ik vind het echt een top begin van een nieuw jaar!

Liefs Chantal


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.