dinsdag 5 januari 2016

Wat te doen in 2016 met mijn blog?Ik heb de laatste twee weken heel erg nagedacht wat ik met mijn blog wil gaan doen omdat het best wel druk was en ik er geen tijd voor had. Ik vind het heel verkeerd dat ik eigenlijk geen tijd voor mijn blog kan vrij maken terwijl ik er zo'n plezier uit haal. Vandaar dat ik gewoon weer het bloggen ben gaan oppakken omdat het een stukje van mijn leven is geworden en ik alleen nog even de weg daarin moet gaan vinden. Ik vind het wel super tof dat ondanks het minder online komen van artikels jullie wel gewoon trouw zijn gebleven om zo nu en dan een bezoekje te komen brengen.

Toch wil ik er voor gaan zorgen dat in 2016 mijn blog echt zijn eigen persoonlijkheid gaat krijgen maar hoe? Ik blijf een liefhebber om over eten te schrijven en dat wil ik zeker niet laten vallen maar ik wil ook zeker een stukje persoonlijker gaan worden. Het vloggen vind ik namelijk heel erg leuk om te doen en daarom zal mijn Youtube kanaal in 2016 ook wat vaker voorbij komen. Ik merk dat er toch wel veel naar gekeken word en ik wil het een stuk gaan uitbreiden. 

Wat kunnen jullie onder andere gaan verwachten op mijn blog in 2016?

- Artikels over eten/drinken
- Artikels over mijn strijd met het afvallen
- Artikels over persoonlijke dingen
- Diverse vlogs over van alles en nog wat
- Filmpjes over eten/drinken

Tips zijn altijd welkom over suggesties waar jullie een artikel over willen lezen of een filmpje. Dit is even globaal waar het in 2016 over zal gaan maar het is natuurlijk heel breed. 

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.