zaterdag 23 januari 2016

Wij zijn vandaag 4,5 jaar samen!


Het is vandaag 23 januari 2016 en dat betekend dat het alweer 4,5 jaar geleden is dat Jasper en ik een relatie kregen op 23 juli 2011. Je kunt best zeggen dat Jasper mijn eerste echte grote liefde was en hoe mooi is het daarom dat we nu nog steeds bij elkaar. Oja en nu zelfs als een getrouwd stel!

Als ik bovenstaande foto terug kijk zie ik echt nog twee broekkies want ik leerde Jasper kennen toen ik 18 was en hij was toen 22. De tijd vliegt voorbij en dat besef ik nu maar weer eens. Hoe houden we het zo lang vol nou dat is heel simpel probeer elkaar ook los te laten. Ik geef toe dat ik in het begin best wel jaloers was want waarom doe je zo geheimzinnig met je mobiel en waarom wil je steeds naar je vrienden. Het was voor mij allemaal nieuw maar langzamerhand begon ik eraan te wennen. Zelf kom ik uit Amsterdam en daar heb je niet echt van die hele grote vriendengroepen maar Jasper komt uit Hoorn en daar heb je dat wel.

Natuurlijk waren er in het begin ook dingen waar ik niet aan kon wennen. Zo had Jasper twee vriendinnen die mij te close waren en zeker met bijbedoelingen. Achteraf had ik natuurlijk gelijk want welke goede vriendin zegt nou "Ja ik wou een rokje aan doen op je verjaardag omdat je dat zo mooi vind". Deze vriendschap duurde nog niet eens een jaar en toen was die over. Het ander meisje was al snel klaar met mij en dus ook met Jasper. Ik ben eerlijk dat het mij helemaal geen donder uitmaakt wat iemand van mij vind en zulke mokkels moeten gewoon van mijn man afblijven haha. Ook was er nog een ex die Jasper terug wou en ik daardoor over het hele internet ging want dat "varken" had ze zien lopen. Het ergste was dat mijn schoonmoeder eigenlijk ook wou dat ze terug bij elkaar kwamen maar helaas ik ben er nog steeds!

Ik ben absoluut geen makkelijke vriendin geweest voor Jasper en dit zorgde ook voor een break van bijna een half jaar maar daarna zijn we alleen maar sterker geworden. Zo mag ik mij inmiddels mevrouw Leeflang noemen en eigenaar van ons huis. Elke relatie heeft zo zijn moment die je liever vergeet maar denk vooral aan alle mooie momenten want dat zijn er erg veel.

Ik hou gewoon super veel van Jasper! <3

Liefs Chantal


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.