donderdag 18 februari 2016

Mijn drie favoriete nummers | februari 2016 |


Het is bij iedereen vast hetzelfde dat je best wel heel vaak wisselt met welk nummer nou favoriet is. Op dit moment is het bij mij ook weer heel anders dan een maand geleden en mij lijkt het leuk om eens in de zoveel tijd even mijn favoriete nummers op een rij te zetten. Néé ik ga geen hele playlist online zetten maar gewoon drie favoriete nummers die misschien wel bekend zijn bij jou of niet. Laat ook even weten welke nummers jij heel graag luistert want wie weet is het wat voor mij.

1. Justin Bieber - Love Yourself


Ik ben nooit een hater geweest op de liedjes van Justin Bieber maar ook absoluut geen grote fan tot zijn nieuwe album. Ik weet dat deze al een tijdje oud is maar dit nummer blijft hangen en ken ik inmiddels door en door. Een prachtig nummer waar een goed verhaal bij zit!

___

2. Lukas Graham - 7 Years


Dit liedje hoorde ik regelmatig in de auto maar eerlijk gezegd wist ik echt niet wie de zanger was. Ik besloot hem daarom op te zoeken op YouTube en wat bleek hij had zo veel goede nummers. Toch is dit het nummer wat het meeste bij mij blijft en opnieuw ook deze heeft een prachtige tekst.

___

3. K3 - Drums gaan boem


Oké het klinkt een beetje raar maar ja sommige liedjes van K3 zijn echt leuk. Néé ik schaam me er ook niet voor dat ik ze luister want waarom zou ik. Sinds K3 zoekt K3 op televisie gekomen is ben ik weer nieuwsgierig geworden naar hun liedjes en daar kwam "Drums gaan boem" heel snel naar boven. Een lekker vrolijk nummer die je dag zeker weer goed maakt. Ja dit wel nog de "oude" K3.

Was jij al bekend met één van deze liedjes vast wel toch? Misschien de laatste niet maar ik verwacht de bovenste twee wel. Welke liedjes zijn bij jou momenteel absoluut favoriet laat het me weten.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.