donderdag 25 februari 2016

Morgen een dagje Huishoudbeurs | 2016 |


Morgenochtend is het zover dan gaan wij weer naar ons dagelijkse vrouwen evenement namelijk de Huishoudbeurs. Ik kijk hier echt al weken weer naar uit want het is gewoon een dag gezelligheid samen met mijn moeder, zus en de vrouw van mijn neef. Natuurlijk veranderd de Huishoudbeurs elk jaar en worden de gratis artikelen ook minder maar daar ga je toch niet alleen voor? Ik ben altijd super nieuwsgierig naar de leuke beurs aanbiedingen er zijn en ik verwacht wel weer met tassen vol thuis te komen.

Ik ben dagelijks nu al op Instagram aan het snuffelen welke aanbiedingen er zijn en het belooft alweer een hoop leuks. Mijn favoriete hal is natuurlijk de Foodhall en ik denk van veel vrouwen want deze hal is altijd mega druk want hier valt er nog genoeg gratis te proeven. Vorig jaar stond Mora er met hun nieuwe Happas en kon je bij de Boursin stand toastje proeven. Dit is niet alles want er staat echt van alles en ik denk dat dit ook de hal is waar ik het meeste koop. Toch wil ik dit jaar wel voor de wat gezondere producten gaan maar je weet maar nooit of ik niet zwicht voor Milka. 

Welke bekende namen staan er op de Huishoudbeurs 2016?

- Ariel/Lenor
- Arla Foods
- Becel
- Blond Amsterdam
- Friesche vlag
- Jan Pannenkoek
- Kwekkeboom

Dit is echt een kleine greep van wat er allemaal staat maar ik hoop zo dat Blond Amsterdam ook een leuke beursaanbieding heeft. Ik ben dit namelijk langzamerhand aan het uitbreiden alleen Blond Amsterdam is een klein beetje prijzig dus een aanbieding is altijd welkom. Ook staat Friesche vlag dit jaar met een nieuwe product en een lekkere Kwekkeboom bitterbal is altijd welkom toch. 

Ik ga mijn best doen om deze dag te vloggen of ploggen en er komt ook nog eens samen met mijn zus een shoplog van de Huishoudbeurs online. Deze filmpjes deel ik zoiezo allemaal nog met jullie in een apart artikel. Als je al bent geweest laat me even weten hoe het was en wat ik zeker niet moet missen.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.