maandag 8 februari 2016

Nieuwe retro scooter gekocht via voordeelscooter.nl


Twee jaar terug nam ik de stap om te gaan kijken voor een scooter waarbij ik mezelf gemakkelijk kon verplaatsen in Zaandam maar natuurlijk ook mijn werk. Als vrij snel kwam ik een super leuk klein scootertje tegen die ik toen besloot te kopen. Het was een tweedehands waar net aan 500 km op was gereden en toen ik hem kocht was hij net twee jaar oud. Ik dacht wat een koopje hier ga ik jaren plezier van hebben maar helaas.

Al vrij snel bleek er een gaatje in mijn tankdop te zitten waardoor er water in mijn benzine tank kwam. Daarna was de accu niet goed meer en na een paar maanden moest hij weer vervangen worden. Toen ben ik overgestapt naar een ander bedrijf maar helaas ook nadat ik daar een beurt had laten doen stond ik opeens uit het niets stil. Na een hoop kosten was ik er eigenlijk wel klaar mee toen ik een paar weken terug weer stil stond bij mij thuis. Hij wou niet meer aan via het contact en de kickstart. Ik was er gewoon helemaal klaar mee en wou er niet weer allemaal geld in pompen.

Daar stond hij dan in mijn achtertuin en kon ik met de fiets naar mijn werk wat echt niets voor mij is. Na een week of twee besloot ik online te kijken en al snel kwam ik op voordeelscooter.nl. Hier staan hele leuke en betaalbare scooters op dus ik was eigenlijk direct overtuigd. Ik vind retro scooters echt prachtig dus die keuze was gemaakt maar toen nog de kleur etc. Na er even goed over nagedacht te hebben had ik mijn keuze gemaakt en heb ik hem direct besteld. Leuk extraatje was dat ik er een gratis hoog scherm bij kreeg en dat vind ik toch wel heel prettig op mijn scooter.

Na enkele dagen kreeg ik een email binnen waarin stond wanneer en hoelaat mijn scooter geleverd zou worden. Helaas kon ik die dag niet thuis zijn dus verschoof ik het een paar dagen later wat absoluut geen probleem was. Vrijdag zou hij tussen 9:00 en 17:00 worden bezorgd maar ik werd netjes om 10:30 gebeld dat mijn scooter erover een half uur zou zijn. Vol spanning zat ik te wachten en toen hij aankwam schrok ik wel even want hij was een flink stuk groter dan mijn vorige scooter. Dit betekende ook dat hij niet door de poort kon bij onze achtertuin maar gelukkig is dat aan te passen.

Inmiddels rij ik er nu een week op en hij rijd top en is ook nog eens heel zuinig. De grootte van de scooter was het punt waar ik het meeste aan moest wennen maar nadat ik heen en weer had gereden naar mijn werk was ik al gewend. Ik ben onwijs blij met de service van voordeelscooter.nl en nog een voordeel is dat zij ook de reparaties en onderhoudsbeurt bij je thuis doen. Dit scheelt weer een hoop voor mij omdat ik toch een fulltime baan heb. Ben je dus op zoek naar een leuke maar betaalbare scooter neem dan eens een kijkje op hun website want ze verkopen niet alleen retro scooters maar ook Mio, Vespa en Piaggio.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.