zondag 21 februari 2016

| Plog | Zaterdag 20 februari 2016

Elke zondag wil ik vanaf nu een vlog of plog online gaan zetten dit omdat ik wat meer duidelijkheid wil hebben voor mijn blog, Zo zullen op andere dagen vast food artikels online komen maar ook over zussenbloggenover en persoonlijke stukjes. Dit is voor jullie als lezer duidelijk maar ook voor mij om er even een beter ritme in te krijgen. Het ploggen was heel lang geleden dus ik vergat het nog wel eens op de juiste moment maar toch heb ik een aantal leuke foto's bij elkaar verzameld.

___


Op dit moment is het 6:45 een kwartier voordat ik richting mijn werk moet gaan. Snel nog even een broodje naar binnen werken en dan op de scooter de kou in. 


Eenmaal aangekomen op mijn werk bleek het weer gelukkig wel mee te vallen, Muts af, handschoenen uit en mijn scooter even op het stuurslot zetten. 


Ik ben altijd zeker 20 minuten voor tijd op mijn werk zodat ik nog even rustig kan zitten en wat drinken. Dit is zoals jullie misschien wel zien onze kantine, klein maar fijn.


Inmiddels was het 10:00 dus tijd voor een kwartier pauze. Ik had nog een half bakje mango staan van de dag ervoor dus besloot ik deze even te nemen.


Bij thuiskomst hebben we even een broodje carpaccio gegeten hier heb ik helaas geen foto van. Daarna met de auto richting het Jumbo pick-up point om de boodschappen op te halen. 


De boodschappen weer opgeruimd en toen was het tijd om even achter de laptop te kruipen om wat artikels te schrijven. Ik gebruik wunderlist trouwens voor een goed overzicht. 

2 opmerkingen:

  1. Weinig foto's voor een plog! Miss omdat je niet echt wat gedaan hebt..

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik zie net dat er een groot deel van mijn foto''s niet zijn doorgekomen. Bedankt voor je reactie dat ik hier even aan herinnerd word.

      Verwijderen

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.