maandag 29 februari 2016

Tijd voor de #rechtsodorex test


De deodorants van het merk Odorex zijn bij mij al een aantal jaar favoriet maar zo nu en dan wissel ik toch nog even af. Dit doe ik omdat je lichaam op een gegeven moment zo gewend kan raken aan je deodorant dat hij niet meer de juiste werking doet. Toch kom ik steeds terug bij Odorex en toen ik twee weken terug benaderd werd om aan de #RECHTSODOREX test mee te doen zei ik direct ja. Ik laat deze week mijn kracht zien door een gespannen rechterarm vandaar ook de naam #RECHTSODOREX.

Welk nieuw product ga ik testen van Odorex?

De Odorex ultra protect cleargel die speciaal is ontwikkeld voor personen die boven gemiddeld transpireren. Ultra protect cleargel biedt je extra zekerheid wat de dag je ook brengt. Odorex ultra protect cleargel onderdrukt op een verantwoorde wijze overmatig transpiratievocht en voorkomt transpiratiegeur, gedurende de hele dag tot wel 48 uur. Door de extra effectieve anti-transpirant formule blijft Odorext ultra protect cleargel langer werkzaam dan een regulier deodorant.

Waar ga ik in deze week extra opletten?

1. Duur: Hoelang voel ik mezelf fris met Odorex ultra protect cleargel zonder opnieuw op te doen
2. Geur: Hoe vind ik de Odorex ultra protect cleargel ruiken? Lekker of totaal niet.
3. Witte strepen: Krijg ik van de Odorex ultra protect witte strepen of juist niet?
4. Zekerheid: Heb ik het gevoel dat ik de gehele dag beschermd ben met Odorex ultra protect cleargel?

Eind van de week kom ik met een uitgebreid verslag hoe ik dit nieuwe product vind na dagelijks gebruik. Ik zal hem daarom ook vergelijken met een andere deodorant product die ik draag onder mijn linker oksel. Zal de Odorext ultra protect cleargel beter uit de bus komen of juist niet. Het is weer even iets anders dan ik gewend ben want het is geen spray maar een gel die je onder je oksel smeert. Buiten Nederland worden deze producten al door meerdere merken gebruikt en ik hoor er aardig wat goede verhalen over dus ben benieuwd.

Liefs Chantal

Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk of PR-bureau. Dit is niet van invloed op mijn mening of het hier boven geschreven stuk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.