vrijdag 12 februari 2016

Weightwatchers update #1


Laten we eerst maar eens beginnen met hoe mijn eerste week verlopen is na een week weightwatchers. Hoe moeilijk ik er vorige keer in kwam des te makkelijker leek het nu wel te gaan. Natuurlijk had ik even de eerste 2 dagen dat ik even moest wennen ook omdat ik bepaalde dingen al heel lang niet meer had gegeten. Ja ik ben vorig jaar april begonnen met Cambridge Weightplan en natuurlijk wel mijn eetmomenten gehad maar dit was toch wel even weer iets anders. Omdat ik best wel overgewicht heb moet ik ook aardig wat punten eten en daar kon ik vorige keer moeilijk mijn weg in vinden maar dat was nu een stuk makkelijker.

Zo heb ik de rijstwafels ontdekt die af en toe een laagje Nutella krijgen en dat is echt een verwennerij. Maar wat ik toch wel heel erg lekker weer vond was een sneetje wit tijgerbrood van de bakker. Dit heb ik zeker al 10 maanden niet meer gegeten en in combinatie met een gebakken ei was dat echt top! Ik ben dus toch nu wel veel meer dingen gaan waarderen door mijn ervaringen met Cambridge Weightplan. Wat ik ook heerlijk vind dat ik af en toe ook nog lekker kan genieten van een blikje Coca Cola light. De punten gingen elke dag netjes op en als ik dan iets over had nam ik in plaats van een koek een broodje en dat is zeker een verschil met eerder. 

Woensdagavond was het dan zover ik was reuze benieuwd omdat ik direct uit mijn werk richting mijn zus vertrok. Ik had thuis wel gezien dat ik ongeveer 2 kilo kwijt zou zijn en dat was al super maar op de weegschaal bij mijn coach had ik min van 2,6 kilo gehaald. Ze was verrast met zo'n goed resultaat want mijn zus had daarvoor ook al laten zien dat zij 2 kilo kwijt was. Met zo'n prachtig resultaat gaan we natuurlijk de tweede week met glimlach beginnen. 

Wist je dat dit mijn vierde keer Weightwatchers is? Ja ik ben van jongs af aan al begonnen met Weightwatchers en twee keer met een super goed resultaat en daar ga ik nu weer voor. Ik was wel bang omdat ik de vorige keer er maar niet in kwam dat het nu weer zou gebeuren maar gelukkig is dat niet het geval. Het gaat super goed en ik denk dat het ook komt omdat Jasper natuurlijk ook mee doet dus thuis heb ik geen grote verleidingen en het is super gezellig om samen met mijn zus naar de cursus te gaan. 

Wat zal het tweede weegmoment voor resultaat geven jullie lezen het volgende week!

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.