vrijdag 19 februari 2016

Weightwatchers update | 2 |


Het is vrijdag en dat betekend dat ik mijn tweede weegmoment eergisteren heb gehad. Ja het was een vrij pittige week want ik ben niet helemaal volgens het boekje gegaan. Afvallen blijft een strijd net als de verleidingen en ik weet elk pondje stop ik zelf in mijn mondje. Al een aantal weken liggen er paaskoekjes bij ons in huis die gesloten waren. Ja je leest het goed waren want ik ben van het weekend overstag gegaan en het begon met twee koekjes maar uiteindelijk was het pak in een mum van tijd leeg. Even voor de duidelijkheid één zo hele verpakking kost mij 27 punten en dat is ruim de helft van mijn dagtotaal aan punten. Eigenlijk ben ik elke dag wel een beetje over mijn punten gegaan en dat was eigenlijk gewoon helemaal verkeerd en dat weet ik ook wel. 

Nu verwacht je natuurlijk een dramatisch resultaat maar in mijn ogen is het ook wel een klein beetje. Ik ben namelijk 5 ons kwijt en dat is een mooi resultaat maar ik had toch wel iets meer willen zien. Mijn zus daarin tegen had een top resultaat van 1,4 kilo eraf en ben ook echt super trots op haar. Natuurlijk ben ik nu in twee weken tijd 3,1 kilo kwijt geraakt maar toch ik wil gewoon even iets meer zien. 

Ik dacht dat ik het wel allemaal goed kon maken met heel veel water drinken en dat betekend dus 3 liter op een dag. Maar ik las dus dinsdagavond dat dit alles behalve goed is want van teveel water kun je ook gewoon aankomen wist jij dat? Nou ik dus niet en daar ben ik best wel van geschrokken. Ook ben ik zo'n type die in één keer een fles van 1,5 liter naar achter werkt omdat ik het dan binnen krijg. Dit is natuurlijk ook niet goed en daar moet ik in de derde week even mijn weg in vinden. Gelukkig zit er niets bij maar ik moet gewoon even niet meer gelijk zo'n pak met paaskoekjes op eten want dat is funest. 

Maar de derde week is inmiddels nu alweer twee dagen bezig en het gaat goed dus volgende week moet gewoon eindigen met een lekker gevoel zonder uitspattingen. Afvallen en de verleidingen blijven gewoon een strijd voor me en ik moet het daarom ook echt niet meer in huis halen. Net als in de eerste week moet ik dan gaan voor een stuk fruit of een extra broodje en niet de slechte dingen!

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.