zondag 28 februari 2016

Weightwatchers Update | 3 |


Een paar dagen later dan normaal maar hier is hij dan de Weightwatchers update nummer 3. Het derde weegmoment is alweer aangebroken en hoe is hij nu gegaan? Vorige week was natuurlijk een klein beetje een dramatisch weekje maar deze week was alles behalve dat. Het ging lekker en goed al heb ik wel één roze koek gegeten die we even hadden gehaald bij het benzinestation. Ik heb echt opeens een roze koeken tik en voor mij is het beter om één in huis te hebben dan een heel pak met vier stuks. Ja één zo'n roze koek kost mij 11 punten maar ik vind het meer dan waard want hij was heerlijk.

Eigenlijk was dat het enige zwakkere moment want voor de rest ging het eigenlijk gewoon helemaal top. Ik heb nieuwe recepten geprobeerd en zelfs pasta gegeten wat goed beviel. Ja er gaat dit keer weer een hele nieuwe wereld voor mij open maar ik vind het leuk en dat is erg belangrijk. Maar nu zijn jullie natuurlijk ook benieuwd naar het resultaat en die mocht er wezen. Ik ging vanuit mijn werk zoals altijd rechtstreeks naar mijn zus dus wist ik niet wat ik kwijt was. In de ochtend leek het maar een paar onsjes te zijn maar dit was alles behalve waar. Ik was in deze week namelijk 1,3 kilo afgevallen en daar ben ik toch onwijs blij mee. Het was ook een fijn weekje dus dit maakte het allemaal nog beter. Totaal ben ik nu op één ons na 4 kilo kwijt en dat zorgt ervoor dat mijn motivatie elke week alleen maar meer en meer word.

Ik heb nog een lange weg te gaan maar de eerste 4 kilo zijn een feit op naar de rest. Vrijdag ben ik naar de Huishoudbeurs gegaan en ik heb me ingehouden met mijn aankopen die niet goed voor me zijn. Meestal heb ik zakken vol chocolade mee maar dit keer ben ik maar bij één stand gezwicht. Ja ik heb wel een hamburger gehad en patat op de beurs en als afsluiter zijn we uit eten gegaan bij Boss in Assendelft. Het was een heerlijk dagje maar nu weer terug naar het normale eet ritme want nu niet terugvallen in oude patronen.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.