woensdag 9 maart 2016

Hoe ging de #RECHTSODOREX test?


In het artikel hier kun je alles terug lezen over wat de #RECHTSODOREX test precies inhoud maar deze heb ik een week lang gevolgd. Het deodorant merk Odorex heeft namelijk een nieuw product op de markt gebracht en deze hebben wij met een aantal dames in Nederland uitgebreid getest. Er zijn een aantal punten waar we extra op moesten letten en die zal ik vandaag in dit artikel behandelen. Vond ik het product fijn of absoluut niet aangezien het geen deodorant spray was maar een gel.

Testpunt 1 - Duur

Ik heb de eerste dag de Odorex ultra protect cleargel op gedaan en gedurende de gehele dag gecheckt of ik er niet doorheen was gevlogen. Bij elk moment dat ik het controleerde rook ik mezelf niet en had ik ook geen zweetoksels die er nog wel eens kunnen ontstaan als een product niet goed werkt. De volgende ochtend merkte ik eigenlijk dat ik voor mijn gevoel niet opnieuw iets hoefde op te doen maar voor mijn eigen gevoel wou ik het toch doen omdat dit frisser aanvoelde.

Ik denk dat ik gemakkelijk nog een tweede dag met de Odorex ultra protect cleargel had kunnen doen maar omdat dit niet normaal is doe je dat niet. Misschien durf ik het over een tijdje wel aan en dan weten we zeker of het een dag langer werkt.

Testpunt 2 - Geur

Het product was niet totaal geurloos maar had een subtiele zeepgeur. Niet overheersend en zeker ook geen vervelende geur om de ochtend mee te beginnen. Ik begin mijn dagen al om 06:00 dan zijn sterke geuren echt even teveel en dat was hier absoluut niet het geval.


Testpunt 3 - Witte strepen

Over het algemene draag ik eigenlijk alleen maar zwart dus voor mij was dit product top om te testen of het witte strepen achterliet. Doordat ik de Odorex ultra protect cleargel onder mijn oksel smeerde was de kans voor mijn gevoel klein dat dit product witte strepen kon achterlaten. Ik weet zelf hoe vervelend het namelijk is als je aan het sprayen bent dat je opeens allemaal witte waas onder je oksel hebt of kleding.

Néé ik heb geen witte strepen gevonden bij het gebruik van de Odorex ultra protect cleargel maar ook geen natte plekken na het aanbrengen en dat vind ik ook een groot pluspunt.

Testpunt 4 - Zekerheid

Tenslotte misschien wel het belangrijkste hoe voelde ik me bij de Odorex ultra protect cleargel? Ik was de eerste dag doodsbang want ik hou er niet van om iets nieuws te proberen qua deodorant. Ook was dit natuurlijk een gel die je onder je oksel smeert en ik ben ook geen fan van rollers. Toch vond ik het fijn in gebruik en was de gel in no-time verdwenen onder je oksel en merkte je er weinig tot niets meer van.

Ik heb me de rest van de week alleen maar fijn gevoelt bij het gebruiken van de Odorex ultra protect cleargel en besloten na 5 dagen het product onder beide oksels te gebruiken. Ja ik ben echt dol enthousiast en ik vond het heel verfrissend aanvoelen en dat verwacht ik dus ook van de zomer. Hoe fijn is het om even jezelf op te frissen met de Odorex ultra protect cleargel ik zie het wel zitten.

Als ik een cijfer zou moeten geven dan zou ik absoluut gaan voor 9. Ik ben al een liefhebber van Odorex maar dit product heeft mij echt verbaasd doen staan want ik ben overtuigd. Geef mij maar de Odorex ultra protect cleargel in plaats van een deodorant spray.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.