donderdag 17 maart 2016

Mijn ervaring met voordeelscooters.nl


Inmiddels heb ik mijn scooter iets langer dan een maand dus wil ik jullie eigenlijk even mijn ervaring delen en hoe het gaat met mijn scooter. Hoe was de levering en rij ik er nog met veel plezier op?

De levering

Voor mij was het helemaal nieuw om online een scooter aan te schaffen die je eigenlijk niet hebt gezien. Toch besloot ik het te doen en na mijn bestelling kreeg ik netjes een email over wanneer hij geleverd zou worden. Deze dag kwam mij niet helemaal goed uit en dat was gelukkig geen probleem dus hij werd een paar dagen verzet. Een nadeel vond ik wel dat je de gehele dag thuis moet zijn want hij word tussen 09:00 en 17:00 geleverd. Daarin tegen kun je wel op dezelfde dag naar het bedrijf bellen voor een tijd indicatie maar dat was in mijn geval niet nodig. Ik werd netjes een halfuur voor aanvang gebeld dat de bezorger onderweg was en ja hoor daar was hij. Wat ik alleen niet zo heel netjes vond dat de scooter word afgegeven, je krabbelt en de meneer is weg. Zoek het dus maar uit met je scooter en zoek alles zelf maar op in het boekje.

De scooter 

Ik ben super blij en tevreden over de scooter tot twee weken terug. Daar stond ik dan nog geen 3 minuten van mijn werk opeens stil. Een hoop geld betaald voor een nieuwe scooter en dan stopt hij er mee. Hiervoor reed hij echt top en was ik super blij maar had ik nou een fout gemaakt om hem online te bestellen? Gelukkig was dit niet het geval want ik heb contact met ze opgezocht en een week later kwam er iemand langs om even te kijken (Garantiewerk). Natuurlijk een week wachten is heel vervelend maar dat kon in dit geval even niet anders. Er bleek iets niet goed te zijn afgesteld en de monteur heeft even het één en ander nagekeken en daarna reed hij weer soepeltjes. Dit koste mij overigens natuurlijk niets zelfs niet ondanks dat ze helemaal uit Rotterdam komen. Top service!

Raad ik voordeelscooters.nl aan

Ja zeker! Ik ben voor een leuk retro scootertje gegaan maar ze verkopen ook bekende merken zoals Sym en Vespa. Natuurlijk kun je ook gewoon naar een scooterzaak bij jou in de buurt maar voordeelscooters.nl heeft leuke aanbiedingen die misschien wel ook voor jou aantrekkelijk zijn. Zo kreeg ik bij mijn nieuwe scooter een gratis hoog scherm die ik zoiezo had gewild dus dat kwam mooi uit. Ook hebben ze leuke pakketten die je kunt kopen om je scooter net even wat extra veiliger te maken of op te pimpen. Later kwam ik ook nog eens de optie tegen dat je scooter kunt kopen op afbetaling wat over het algemeen bij scooterzaken niet kan. Dit had ik niet nodig maar zit je hoog en heb je wel een scooter met spoed nodig is dat zeker een optie.

Liefs Chantal

1 opmerking:

  1. Ik wil even zeggen dat ik niet begrijp waar al die negatieve reacties van dan komen ik had een voordeel schooter besteld maar naar dat ik al die negatieve reacties had gelezen werd ik bang want ik loop namelijk in de schuldsanering met 2kinderen en ik heb niet zo veel geld maar mijn andere schooter was gestolen en ik kreeg me verzekering uitgekeerd maar toen de man met me schooter voor de deur stond waar ik geen mail ontvangen van had of een berichtje dat vond ik het enige verveeldende maar werd ruimschoots goed gemaakt de man wachten netjes dat ik me bewindspersoon had gebeld of ze het geld wílden overmaken watgebeurden en ik hem contant betaald had hij me alles netjes had uit gelegd en me veel rij plezier gewenst had pas weg ging maar ik heb er nog niet van kunnen genieten want ik ben pas geopereerd maar dat ga ik zeker doen ik laat ook de service beurten bij jullie uitvoeren oke tot nu toe blij met jullie service en heel trots en blij met me mooie schooter bedankt voor zover ps me buurvrouw vond hem ook heel mooi dat ze ett ook een besteld nou groetjes van Fred Van burik en nogmaals hartelijk dank

    BeantwoordenVerwijderen

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.