dinsdag 15 maart 2016

| Nieuw | Coca Cola Zero Cherry


Als groot fan van Coca Cola ben ik er eigenlijk altijd als eerste bij als het gaat om een nieuw product van Coca Cola die in de Nederlandse schappen komt. Cherry Coca Cola ligt alweer een lange tijd in de winkels voornamelijk als 1 liter fles maar vanaf nu hebben we hier ook een zero variant van. Ik merk dat er steeds meer vraag is naar light varianten en zero is eigenlijk ook gewoon een light variant. Toch klinkt zero wat stoerder en daarom is het toendertijd ook op de markt gebracht voor de stoere man die wil letten op de calorieën. Coca Cola light en Coca Cola zero hebben absoluut beide een hele andere smaak maar hoe zit dat dan met Zero Cherry?

Ingrediënten:

Sprankelend water, kleurstof: E150D, voedingszuren: E338 en E331, zoetstoffen: aspartaam en acesulfaam-K, natuurlijk aroma's (waaronder plantenextracten en cafeïne)

Ik ben verschillende supermarkten af gegaan maar volgens mij is het momenteel alleen nog maar exclusief te verkrijgen bij de Albert Heijn. Jammer maar ik verwacht dat er met de tijd wel meer supermarkten bij zullen komen. Zelf werk ik natuurlijk in een supermarkt en ik verbaas me er nog over hoeveel Coca Cola Cherry er verkocht word maar ik betwijfel of dit ook met de zero variant zal gebeuren. Ik zie het niet als een extra toegevoegde waarde als ik het vergelijk met Coca Cola zero die als vervanging moest komen van de gewone Coca Cola. Het draait uit eindelijk allemaal om de calorieën en die zijn natuurlijk wel een stuk minder bij de zero variant. Zelf ben ik absoluut geen liefhebber van Coca Cola Cherry dus ik passeer deze maar voor wie er wel van houd is het het proberen zeker waard.

Verkrijgbaar bij de Albert Heijn voor €0,60 per 330 ml en € 1,82 per liter. 

1 opmerking:

  1. Goed nieuws! In amerika is dit makkelijk te verkrijgen, ik heb het vaak gedronken op onze vorige vakantie. Snel maar eens naar onze appie!!
    liefs sabrina

    BeantwoordenVerwijderen

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.