dinsdag 8 maart 2016

| Review | Cêlavita robuust gesneden friet uit de Airfryer


Ik heb samen met Jasper er bewust voor gekozen om geen frituurpan in huis te nemen dit betekend alleen wel soms dat bepaalde producten minder smaken. Toch heb ik de luxe dat ik een Airfryer heb van Philips en dit is echt een uitkomst waardoor de meeste producten gewoon top zijn. Ik heb alleen toch nog steeds met friet uit de Airfryer dat dit niet helemaal is zoals gefrituurde friet tot van de week. De Aviko oma smulfrieten deden het al goed maar de Cêlavita robuust gesneden friet is nog iets lekkerder.

Bereidingswijze airfryer:

Op de verpakking van Cêlavita staat dat je de airfryer voor moet verwarmen op 170 graden. Ook adviseren ze je om de friet in een grote schaal te doen en te besprenkelen met één eetlepel olie. Vervolgens doe je ze 10 minuten in de airfryer en na het omschudden nogmaals 8 tot 10 minuten.

Hoe eigenwijs ik ook ben heb ik gewoon de airfryer op 200 graden gezet en 15 minuten zijn gang laten gaan. Na 15 minuten zagen de frietjes er prachtig goudbruin uit en waren ze direct klaar om gegeten te worden. Dus er is geen eetlepel olie voor nodig om een mooi en lekker resultaat te krijgen.

Natuurlijk kun je de Cêlavita robuust gesneden friet ook gewoon in de oven, actifryer en frituurpan bereiden. Achterop word er exact aangegeven hoe je de friet het beste kunt bereiden.

Hoe is de smaak uit de airfryer?

Perfect, geweldig en gewoon top! Ik ben zo blij verrast dat ik eigenlijk geen andere friet meer ga kopen voor in de airfryer. De Aviko smulfrieten zal ik soms nog nemen maar hier word ik een stuk vrolijker van. Geen slappe friet die uitgedroogd uit de airfryer komt want het smaakt naar een gefrituurd frietje en dat is wat we toch willen als je friet eet. Er is ook een variant met friet in schil maar daar ben ik niet zo weg van.

Waar te koop?

Bij de Albert Heijn voor € 1,75 per zak van 700 gram.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.