woensdag 30 maart 2016

Romantische verrassing!


Jasper en ik zijn beide niet heel erg romantisch aangelegd maar als we iets doen voor elkaar dan word het wel extra gewaardeerd. Zo had Jasper opeens een idee om iets lekkers voor mij te gaan maken als avond eten en ik mocht absoluut een paar uur niet in de keuken. Al gauw werd mij duidelijk na wat heen en weer gepraat dat hij drie verschillende gerechten ging maken. Dit betekende dat ik een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht zou krijgen van hem en dat vond ik stiekem wel heel tof. Jasper heeft namelijk nog nooit heel uitgebreid gekookt dus ik was heel erg benieuwd wat het worden ging.

Ik ben netjes boven gebleven tot ik naar beneden werd geroepen en wat was dat een magisch moment. Er stonden kaarsjes op tafel en ik kreeg een prachtige bos met rode rozen. Een tranentrekker echt waar want ik vond dat al super lief en toen moest het eten nog komen.

Voorgerecht - Carpaccio met zelfgemaakte pesto

Hoofdgerecht - Biefstuk met zelfgemaakte peper-roomsaus en krieltjes

Nagerecht - Pure en melkchocolade brownie


Dit was ons menu en misschien vind je het simpel klinken maar voor mij was het echt top. Als je mij ergens blij mee kunt maken is het vlees en als dessert chocolade dus dit was een Chantal menu. Tot mijn verbazing had Jasper de pesto zelf gemaakt en die smaakte heerlijk met een klein scheutje balsamico azijn wat het een extra toevoeging gaf. Vervolgens kwam de biefstuk die zo vreselijk lekker mals was dat ik er zo nog één had gelust en de peper-roomsaus was lekker pittig want daar houden wij van. Ten slotte de brownie die een zachte vulling van binnen had doordat hij warm geserveerd werd. Wauw! wat was ik heerlijk verwend en mijn buikje zat helemaal vol na deze drie heerlijke gerechten. 

Ik vroeg me af waar ik het aan te danken had en toen zei hij zo lief dat hij gewoon van me houd en hij me wou bedanken voor al die mooie jaren. Nu besefte ik weer waarom ik met Jasper getrouwd was want hij is echt mijn droom man!

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.