woensdag 2 maart 2016

| Shoplog | Huishoudbeurs 2016


De Huishoudbeurs 2016 is weer voorbij en ja ik ben dit jaar er natuurlijk ook weer geweest samen met mijn moeder, zus en de vrouw van mijn neef. Het was een super gezellig dagje en ik heb ook weer van alles gekocht. Toch vind ik dat ik mezelf dit jaar wel heb ingehouden maarja dat is wat ik vind misschien denk jij er wel anders over haha. Néé ik vond de foodhall waar ik eigenlijk stiekem altijd naar uit kijk best wel tegenvallen vergeleken met andere jaren. De stands die er stonden waren groot en bepaalde merken stonden er ook niet die je wel zou verwachten. Zo stond Tex Mex, Bon Bon Bloc en Go Tan de laatste jaren altijd in deze hal maar nu waren ze er niet te vinden. Misschien een bewuste keuze maar ik heb ze zeker wel gemist. Toch stond er natuurlijk meer dan genoeg maar ik ben minder goed geslaagd dan normaal.

Wat heb ik gekocht op de Huishoudbeurs?

1. Blond Amsterdam winterschaal
2. Blond Amsterdam winter mok
3, Blond Amsterdam melk kannetje
4. Blond Amsterdam shopper
5. Jan Pannenkoeken / American Pancake / Poffertjes
6. Jodenkoeken Davelaar
7. Belgian chocolade
8. Huishoudbeurs shopper
9. Croma

Het valt dus echt wel mee als ik het zo bekijk. Ik ben een klein beetje los gegaan bij de Blond Amsterdam stand en dit komt omdat alles 50% afgeprijsd was. Zelf ben ik bezig om mijn Blond Amsterdam collectie langzamerhand uit te breiden en dat is me nu alweer een klein beetje gelukt. Natuurlijk stond er echt van alles op de Huishoudbeurs maar ik ben echt gegaan voor de producten waar ik wat aan heb. Aangezien ik Weightwatchers doe wou ik ook niet teveel snaai goed halen maar de Belgische chocolade kon ik niet weerstaan. Milka ben ik netjes voorbij gelopen en Mona pudding ook.

Volgend jaar ben ik zeker weer te vinden op de Huishoudbeurs maar niet meer op vrijdag. Het was een chaos om een plek te vinden en uiteindelijk stonden we ergens 10 minuten van de Rai vandaan. Mijn moeder en zus hadden wel een plekje in de garage maar wij helaas niet. We hebben er gewoon 2 uur over gedaan om bij de Huishoudbeurs te komen dus volgend jaar gaan wij voor een wat rustigere dag. Ben jij zelf ook geweest naar de Huishoudbeurs en wat heb je gekocht laat het me even weten.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.