maandag 28 maart 2016

| Update | Week zonder artikels!

Zoals jullie wel gemerkt hebben was er een hele week geen één artikel te lezen op Miszbloggie maar waarom? Ik had er een paar klaar staan maar ik voelde me daar toch niet helemaal goed bij waardoor ik ze de dagen voordat ze online kwamen verwijderd heb. Zelf vind ik namelijk dat ik wel achter mijn artikels moet staan en niet dingen online zet die ik eigenlijk niet bij mij vind passen. Daarna volgde ook nog eens een paar dagen waar ik totaal inspiratieloos was waardoor er geen letter op mijn papier kwam. Ik zit dus echt nog even te puzzelen met wat ik wil met mijn blog en wat is dat toch lastig.

Mijn passie voor eten is nog steeds aanwezig dus daar zullen zeker minimaal 2 artikels over online komen per week. Toch wil ik ook wat persoonlijke tintjes aan mijn blog geven maar hoe ik dat wil formuleren weet ik helaas nog niet. Ik ben dus de komende week nog even zoekende hoe ik het allemaal ga doen op Miszbloggie.nl maar vanaf volgende week maandag zal er dagelijks minimaal één artikel online komen.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.