zondag 20 maart 2016

| VLOG | Zaterdag 12 maart gewoon een dagje uit mijn leven


Zaterdagochtend was ik van plan om een eetdagboek te filmen voor jullie maar toen dacht ik opeens waarom ga ik niet gewoon gezellig vloggen. Mijn eetdagboek houden jullie nog tegoed maar wat was het weer leuk om gewoon even een dag te vloggen. Tot mijn verbazing had ik tijdens het editen ook best wel film materiaal dus ik hoop dat jullie de vlog ook leuk vinden. Natuurlijk ben ik nog een beetje zoekende voor bepaalde beelden maar dat komt allemaal goed. Ga er maar vanuit dat jullie vaker vlogs gaan zien hier bij miszbloggie!

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.