vrijdag 11 maart 2016

Weightwatchers update week 5 | 2016 |


Zoals jullie wel gemerkt hebben is er vorige week geen update online gekomen. Ik was echt van plan om naar de Weightwatchers cursus te gaan maar helaas kwam er iets vervelends tussen. Op woensdag werk ik altijd tot 17:00 en dan rijd ik op mijn scooter naar mijn zus. Dit deed ik deze woensdag ook maar mijn scooter deed een beetje lastig met starten waardoor ik een tijdje bezig ben geweest om hem aan te krijgen. Het was vrij nat buiten en koud dus dit kon een hoop verklaren maar helaas dit was niet alles.

Ik was denk nog geen 5 minuten aan het rijden toen mijn snelheidsmeter van 25 km naar 0 km ging en ik dus stil stond. Met geen mogelijkheid kreeg ik mijn scooter meer aan en daar sta je dan. Snel belde ik Jasper en die kwam mijn kant op en ondertussen hield ik mijn moeder en zus ook op de hoogte. Het regende onwijs hard dus toen Jasper aankwam was ik al helemaal doorweekt en het nare is dan ook nog eens dat je moet gaan wandelen met de scooter. Jasper kent de weg niet daar dus daar ging ik dan met dat zware ding bruggetje op en bruggetje af maar bijna op het eind nam Jasper het van me over. Die was met mijn moeder richting mij gereden en die nam het toen over. Eenmaal bij paps en mams thuis zat ik er helemaal doorheen want mijn scooter is nog maar een maand oud en heeft me een hoop geld gekost. Gelukkig doet hij het nu weer maar vandaar dat ik niet naar de cursus ben gegaan.

Deze week stond ik wel netjes op de weegschaal en ik verwachte een slecht resultaat want na mijn defecte scooter had ik een rot week. Ja hoor er was maar liefst 8 ons bijgekomen en om eerlijk te zijn viel het me eigenlijk nog best wel mee. Het is natuurlijk zonde maar ik heb het allemaal zelf in mijn mondje gestopt dus nu niet zielig gaan doen. Vanaf maandag zat ik er gewoon weer lekker in dus dat komt wel weer goed want dat aankomen daar zit ik niet voor bij Weightwatchers.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.