vrijdag 18 maart 2016

Weightwatchers update week 6 | 2016 |


Na vorige week een dipje te hebben gehad was het deze week toch wel tijd om weer wat onsjes kwijt te raken. Toch merkte ik wel dat het opschrijven van mijn dagtotalen verdwenen en dat ik in de avond toch maar even mijn app pakte om te kijken hoe het was gegaan. Ik denk dat 9 van de 10 keer ik weer te kort punten had gegeten en dan was het meestal alweer een uur of 10 dus ging ik slapen. Gelukkig werd dit langzamerhand wel iets beter maar het was nog niet helemaal top. Maandag kocht ik ook nog even een heerlijke bonbonbloc dit gewoon omdat het kan. Helaas kan ik alleen niet genieten van 1 of 2 stukjes maar die reep moet dezelfde dag gewoon nog op. Toch ging het water drinken wel echt een stuk beter dus ik was benieuwd.

Begon de dag met rijstwafels met kaas, lunchte met 2 kaiserbroodjes met kipfilet en toen was daar het weegmoment. Mijn zus had ook al een dipje vanwege het maandelijkse momentje dus dat zou leuk worden. Zij gaat altijd als eerste en bij haar zat er een onsje aan en dat stelt eigenlijk niets voor. Daarna was het mijn beurt en gelukkig er was 4 ons af. Misschien had het wel meer kunnen wezen maar ik ben hier al super blij mee want alles wat er af is dat is mooi meegenomen. Deze week ga ik gewoon weer mijn best doen en die app gebruiken zoals het hoort.

Volgende week na mijn weegmoment staat Pasen ook alweer snel voor de deur en wij gaan heerlijk gourmetten met de familie. Ook wil ik zoals elk jaar gezellig een paasontbijtje eten met Jasper dus dat ga ik ook gewoon doen. Deze dagen zijn misschien lastig voor het afvalproces maar die dagen daarna gaan we er gewoon weer 100% voor. We moeten wel blijven genieten anders word het afvallen zo'n straf!

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.