maandag 18 april 2016

Bloggerinsider #verrasmettexmex


De komende weken gaan jullie zo nu en dan wat artikels online zien over de Tex Mex producten van Santa Maria. Dit komt omdat ik namelijk bloggerinsider ben via 2WMN. Het is de bedoeling dat ik met het mega pakket van Santa Maria 2 recepten ga maken die totaal vernieuwend zijn. Denk dus niet aan de taco's met gehakt en salsa of een simpele wrap met crispy chicken. Ik heb al wat leuke ideeën in mijn hoofd zitten maar het is natuurlijk afwachten of dit ook een succes gaat worden. In mijn gehele weg neem ik jullie mee hoe alles stap voor stap verloopt!


Wat zit er allemaal in de #verrasmettexmex doos:

- Seasoning mix for Enchilada
- Seasoning mix for Crispy Chicken
- Seasoning mix for Chili Con Carne
- Seasoning mix for Taco
- Seasoning mix for Fajita
- Seasoning mix for Burrito

- Taco Shells
- Mini Taco Tubs
- Mini Tortilla (8)
- Grote Tortilla (6)

- Guacamole dip mix
- Wrap salsa mix

Een leuk pakket om binnen te krijgen natuurlijk maar wat gaan we nou eens maken? Je kunt heel veel kanten op maar ik wil het wel gemakkelijk houden en origineel dus dat word een hele uitdaging.


De aankomende weken komen er dus twee heerlijke recepten online met deze ingrediënten. Ik mag ook andere ingrediënten erbij toevoegen dus dat maakt de opdracht alleen maar leuker. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om eens een kijkje in een bloggerinsider opdracht te nemen. Tips zijn altijd welkom want dan kan ik misschien me eigen draai eraan geven.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.