dinsdag 5 april 2016

| Nieuw | Food producten week 14 | 2016 |

Wekelijks wil ik samen met jullie nieuwe food producten bespreken. Dit omdat er de laatste tijd aardig wat nieuwe producten in de winkels terecht komen en ik vrijwel over de meeste dingen wel enthousiast ben. Natuurlijk zullen er ook producten komen die niet echt bij mij passen maar misschien wel interessant zijn voor jou. Als jullie ook nog wat leuke producten weten die ik zeker even moet bespreken laat het vooral even weten. Natuurlijk kunnen er de komende weken ook producten voorbij komen die al een tijdje in de winkels liggen tot ik helemaal up-to-date weer ben.

1. Dr. Oetker - Baking Soda


Met Baksoda ( ook wel baking soda of bakzout genaamd) bak je heel eenvoudig luchtige cake en brosse koekjes. Dr. Oetker Baksoda is een speciaal bakzout dat in combinatie met een zuur zoals yoghurt, cacao of citroensap, zorgt voor een heerlijk luchtig beslag. Het is het ideale bak ingrediënt voor een spectaculaire red velvet cake of voor knapperige chocolate chip koekjes.

Ik ben super blij dat dit eindelijk ook door Dr. Oetker in het assortiment is gebracht. Tegenwoordig zie je baking soda steeds meer in gerechten staan en was het nog vrij lastig te verkrijgen. Er was bij de Jumbo wel een baking soda te verkrijgen in een oranje doosje maar niet overal zit een Jumbo. Dr. Oetker is in elke supermarkt te koop dus voor iedereen nu veel makkelijker te verkrijgen.

2. Almhof - met een hoekje


De vertrouwde Almhof yoghurt met een lekkere twist. Elk hoekje bevat een aparate smaakkamer boordevol het lekkerste fruit of crunchy chocolade. Zo kan je je hoekje helemaal op je eigen manier eten. De smaken van Almhof met een hoekje zijn: aardbei, bosbes, kers, choco balls en choco flakes.

Een prima tussendoortje en gemakkelijk mee te nemen. Fijn dat Almhof ook direct vijf verschillende twisten heeft gelanceerd zodat er voor iedereen wel één smaak bij zit.

3. Campina - kaas


Oké als ik aan Campina denk dat komt kaas niet echt direct naar boven maar eerder melk of vla. Toch is het eigenlijk gek dat Campina nu pas met kaas op de markt komt want uiteindelijk gebruiken ze al jarenlang melkproducten. Ik denk dat dit dus echt wel een extra toevoeging is voor Campina.

Een heerlijke romige kaas zonder toegevoegde kleurstoffen. Hierdoor is Campina kaas lichter van kleur. Daarnaast is Campina kaas van nature rijk aan calcium en proteïne. Calcium is goed voor je botten en proteïne draagt bij aan de groei en het herstel van je spieren. Verkrijgbaar in plakken maar ook een heel stuk.

Volgende week weer drie andere nieuwe food producten! 

Liefs ChantalGeen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.