zondag 10 april 2016

| Nieuw | Grolsch 0.0% Radler Ice Tea


De laatste jaren zie je steeds meer grote biermerken hun assortiment uitbreiden met verschillende vleugjes aan smaken toegevoegd aan het bier. Zo begonnen we met Radler citroen maar is het inmiddels zelfs uitgebreid tot Radler Ice Tea. Misschien niet heel gek als je het vergelijkt met de andere Radler smaken maar toch wanneer is er een grens? Zelf ben ik geen liefhebber van Ice Tea maar mijn man daarin tegen juist wel, helaas is hij geen bierdrinker anders had ik hem even een flesje aangeboden.

Grolsch 0.0% Radler Ice Tea met groene thee smaak is puur natuurlijk gebrouwen van zorgvuldig geselecteerde ingrediƫnten en ons sprankelende bronwater. Daarna gemixt met echt vruchtensap door de meester brouwers van Grolsch. Het is een licht-zoet alcoholvrij drankje met de zeer verfrissende smaak van citroen en ice tea. Lekker voor ieder moment van de dag.

De Ice Tea variant van Grolsch Radler bevat 0% alcohol en is gebrouwen van 100% natuurlijke ingrediƫnten. Vanaf 7 maart is Grolsch Radler te koop in supermarkten en slijterijen. Uiteraard kunnen wij als consument ook in de horeca gelegenheden genieten van een heerlijke frisse Grolsch 0.0% Radler Ice Tea met groene theesmaak. Daar wordt Grolsch Radler geserveerd in een bijpassend en eigentijds glas, met ijsklontjes en een schijfje limoen.

Verkrijgbaar in een flesje van 30 cl en een blikje van 33 cl. 

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.