donderdag 21 april 2016

| Review | Johnny Doodle - Milk chocolate fudge & brownie


Vandaag is het weer tijd na lange tijd weer tijd voor een lekkere chocolade review. Ik had Johnny Doodle liggen om te proeven en dat heeft even geduurd maar dit weekend is hij burgemeester gemaakt. Johnny Doodle heeft 8 heerlijke repen in Nederland waar ik de fudge & brownie variant van mocht proberen. Ik ben een grootliefhebber van chocolade maar in combinatie met brownie heb ik het zover ik weet niet nog nooit geprobeerd. Fudge is altijd goed in combinatie met chocolade dus daar ben ik niet zo bang voor.

Smaken Johnny Doodle chocolade repen:

- Johnny Doodle Milk chocolate
- Johnny Doodle Milk chocolate fudge & brownie
- Johnny Doodle Milk amaretti
- Johnny Doodle Dark 72%
- Johnny Doodle Dark salty fudge
- Johnny Doodle Dark nougat & cardamon
- Johnny Doodle White speculoos
- Johnny Doodle White strawberry & merengue


Zelf ben ik ook nog nieuwsgierig naar de Johnny Doodle White strawberry & merengue en Johnny Doodle White speculoos. Als ik uit puur, melk en wit moet kiezen is absoluut witte chocolade mijn favoriet dus vandaar ook mijn nieuwsgierigheid naar deze twee smaken. Toch gaan we vandaag eerst voor de Johnny Doodle Milk chocolate fudge & brownie smaak.

Ik was verrast toen ik de verpakking open deed want ik vond de voorkant wel een klein beetje lijken op Tony's Chocolonely. Daarna draaide ik de reep om en toen was ik heel verbaast dat je zo duidelijk de stukjes brownie en fudge kon zien. Ik heb eerder een reep gehad met stukjes die je zag van Milka maar dit vond ik echt tegenvallen omdat de smaken niet duidelijk te proeven waren. Hoe zou dit zijn met de Johnny Doodle Milka chocolate fudge & brownie?

Wauw! Bij het eerste hapje proefde ik de chocolade in combinatie met brownie en dit was echt zo lekker. Daarna een hapje met de plakkerige fudge en dit was ook zeker lekker maar de brownie heeft toch echt wel mijn voorkeur. Ik ben zo blij dat je duidelijk de smaken proeft die de reep belooft! De melkchocolade heeft een lekkere romige volle smaak en na een paar stukjes heb je echt wel genoeg. Dit is echt wat als ik dat zeg want vaak kan ik met gemak een chocoladereep naar binnen werken.


Waar te koop?

Ik heb de repen gezien in de Deen en Albert Heijn. Zelf verwacht ik dat er wel meer supermarkten komen of zijn die deze repen gaan verkopen.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.