woensdag 6 april 2016

van-alles-wat Tag!

LEEFTIJD:

23 jaar!

KLUSJES WAAR JE EEN HEKEL AAN HEBT:

Wassen en gelukkig heb ik een hele lieve man die dit regelmatig doet voor ons. Natuurlijk gebeurd het ook wel eens dat ik het moet doen maar het is niet mijn favoriete klusje. Voor de rest heb ik niet echt klusjes waar ik een hekel aan heb maar ik ben wel altijd blij als het huishouden weer gedaan is.

DROOMHUIS:

Ik heb vooral een plek waar ik graag zou willen wonen en dat is Oostzaan dat ligt naast Zaandam. Hier staan echt prachtige huizen waaronder een paar die vrijstaand zijn en dat zou ik graag willen. Het meest belangrijke voor mij is een grote keuken met een mooi kookeiland en al het apparatuur wat ik hebben wil erin. Een ruime woonkamer is ook prima en het liefst minimaal 4 ruime slaapkamer waarvan 2 met een badkamer met bad. De tuin hoeft niet mega groot maar grenzend aan het water voor een kleine sloep is altijd welkom.


ESSENTIEEL OM DE DAG MEE TE BEGINNEN:

Ik ben altijd vroeg wakker maar als ik niet even de tijd hem om rustig wakker te worden dan heb ik een hele slechte dag. Meestal zit ik even een minuut of tien op de bank met een glas water en dan kan de dag prima beginnen.

GOUD OF ZILVER:

Goud! en het gekke is dat mijn zus juist helemaal van het zilver is. Ik heb ook het geluk dat ik wat mooie sieraden van mijn oma heb gekregen die goud zijn dit mede omdat mijn zus dus geen liefhebber van zilver is. Ik draag niet veel sieraden maar als ik iets draag is het altijd van goud. Overigens draag ik nooit goudkleurige sieraden omdat deze altijd zo vies worden naarmate de kleur minder word.

BAAN OP DIT MOMENT:

Ik werk zoals jullie misschien wel weten bij een supermarkt als servicebaliemedewerker. Momenteel ben ik bezig om leidinggevende over de kassaploeg te worden en daar kijk ik erg naar uit.

MUZIEK WAAR JE ALTIJD NAAR LUISTERT:
Nederlandstalig. Jammer genoeg vind mijn man dit niet helemaal geweldig maar daar moet hij maar mee dealen want ik vind het heerlijk om lekker mee te zingen.


BIJNAMEN:

Op nummer 1 staat absoluut: Sjaan en daarna volgt Chan. Jasper heeft niet echt een bijnaam voor mij en dat hoeft eerlijk gezegd ook niet echt van mij.

FOBIE OF ANGST:

Ik heb echt een spinnenfobie. Ik krijg al de kriebels bij het typen van het woord laat staan als ik er één in mijn omgeving zie. Ik slaap niet voordat ik weet dat hij dood is en al moet ik daar iedereen voor wakker maken dat maakt mij niet uit. Het maakt mij niet uit hoe klein of groot alles is verschrikkelijk!

TIJD WAAROP JE WAKKER WORD:

Dagelijks om 06:00 ben ik klaar wakker en ja dit betekend ook in het weekend. Als ik iets later word dan schrik ik ook echt wakker en dan ben ik eventjes helemaal van slag. Ja ik ben echt een ochtendmens al heb ik wel weer even de tijd nodig om wakker te worden.

BELANGRIJKE DATUM VORIG JAAR:

Dat kan er maar één zijn en dat is 12 november 2015 want toen ben ik getrouwd met Jasper!


SLECHTSTE GEWOONTE:

Ik slinger mijn schoenen door het hele huis heen waardoor er op een gegeven moment zo 10 paar in de woonkamer staan. Misschien iets teveel schoenen?

LEKKERSTE ETEN DAT JE MAAKT:

Kipshoarma die Weightwatchers verantwoord is. Deze heb ik in het eerste jaar gemaakt toen ik met mijn schoonfamilie op vakantie ging en sindsdien word er constant om gevraagd. Het simpel maar onwijs lekker en daar houd toch iedereen van.

DIERENTUINDIER:

Leeuw! Het is ook nog eens mijn sterrenbeeld maar wat vind ik deze dieren toch prachtig. Klein en groot dat maakt me niet uit ze zijn mooi. Jammer genoeg kun je er niet zo makkelijk bij in de buurt komen maar anders deed ik het.

PS - Deze Tag kun je natuurlijk overnemen ik heb hem gevonden bij "Mama's met thee"

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.