woensdag 20 april 2016

| Werk | Nieuwe Uitdaging!


Drie weken geleden had ik best een persoonlijk artikel online gezet dat ik er even door heen zet wat betreft mijn werk. Ik had er namelijk helemaal geen zin meer in omdat ik eigenlijk gewoon een stap verder wou maar dat maar niet gebeurden. Ik werk inmiddels nu 3 1/2 jaar bij de Dekamarkt en het was voor mij tijd voor iets nieuws of dit bij de Dekamarkt zou zijn wist ik nog niet tot van de week. 

Zoals gewoonlijk kwam ik na het weekend weer op mijn werk en toen moest mijn bedrijfsleider mij opeens hebben. Ik natuurlijk een klein beetje in paniek want wat was er aan de hand, heb ik iets fout gedaan? Gelukkig was dit niet het geval maar ik bleek over geplaatst te worden naar een ander filiaal. Ik besefte op dat moment nog niet dat ik ook direct een functie omhoog ging want dat kon ik me totaal niet voorstellen. Het was wel zo en op dat moment had ik gemengde gevoelens. Ik moest nu weg uit mijn vertrouwde omgeving waar ik al drie jaar stond en ook direct in een ander filiaal in een leidinggevende functie. Spannend! maar inmiddels ben ik er nu twee keer geweest om even kennis te maken en ik heb er super veel zin in. Om eerlijk te zijn voel ik me ook niet meer helemaal op mijn plaats bij mijn huidige filiaal want alles word me een klein beetje ontnomen. Je merkt gewoon dat je echt een nummer bent en je dus heel gemakkelijk vervangbaar bent maar daarom ben ik blij als het zaterdag is want dan sluit ik dit hoofdstuk af. Ik werk dinsdag, woensdag en vrijdag nog bij mijn huidige filiaal en heb donderdag een cursus dag. Zaterdag is het tijd voor ons kwartaal balans die ik natuurlijk netjes afsluit in mijn huidige filiaal. 

Vanaf zondag is het dan direct zover dat ik aan de slag mag in mijn nieuwe filiaal. Het filiaal waar ik ga werken is in een paar jaar geleden uitgeroepen dat supermarkt van het jaar (Heel Nederland). Het is dus echt wel een uitdaging voor mij want er worden zeker veel hogere eisen gesteld en dat vind ik alleen maar goed. Ik vind het zelf een prachtig filiaal en mijn kassa afdeling is ook echt top. Ik zal zeker moeten wennen de komende weken maar langzamerhand zal het steeds meer mijn plekje worden. Qua afstand is het iets korter dan mijn huidige filiaal dus dat is ook nog eens ideaal. Zaterdag heb ik kennis gemaakt met mijn leidinggevende en gelukkig was er direct een klik misschien komt dit mede omdat wij rond dezelfde leeftijd zitten. Ik heb er zin in en het word zeker een nieuwe uitdaging met meer uren en ja een groot pluspunt is natuurlijk ook wat meer salaris. 

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.