zondag 1 mei 2016

Bloggen en mijn nieuwe uitdaging!

Zoals jullie vast hebben gemerkt ben ik al een aantal dagen offline! Misschien hebben jullie het artikel wel gelezen dat ik een nieuwe uitdaging ben aangegaan op mijn werk en dit vergt een hoop tijd. Ik ben vanaf vorige week begonnen in een leidinggevende functie en daar komt dus een hele hoop bij kijken. Buiten dat ik meer uren ben gaan draaien heeft dit natuurlijk ook veel meer verantwoordelijkheden dan hiervoor. Ik ben dus heel erg nog aan het zoeken hoe ik het met mijn blog kan combineren dus verwacht de komende weken een stuk minder artikels dan jullie gewend zijn.

Ik ben namelijk van plan om voorlopig even over te gaan naar vier artikels in de week. Dit betekend dat er op maandag,woensdag,vrijdag en zondag een artikel online komt. Deze week gaat het me nog niet helemaal lukken omdat ik even goed op schema wil lopen zodat ik deze afspraak zeker nakom na jullie. Hopelijk hebben jullie hier alle begrip voor en ik ga er aan werken om over een tijdje gewoon weer dagelijks een artikel online te plaatsen.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.