maandag 9 mei 2016

Demak'Up Detox Water Challenge


Vandaag kom ik gelijk met een leuk artikel waar jullie als lezers ook wat aan hebben. Zelf ben ik niet een dame die veel en vaak make-up draagt maar als ik dit doe dan gebruik ik toch altijd wel de wattenschijfjes van Demak'Up. Ik daag jullie namelijk uit om mee te doen aan de Demak'Up Detox Water Challenge. Zelf ben ik vanaf gisteren ook begonnen met de challenge en het lijkt me daarom ook echt super leuk als jullie mee doen!

Je kunt je vanaf vandaag ( 9 mei 2016 ) aanmelden op www.demakupdetoxchallenge.nl en via het Facebook-Event. Wat zat er in mijn kit die ik ontvangen heb voor de Demak'Up Detox Water Challenge?


- Demak'Up  Expert- en Sensitive producten om je te helpen met de DIY gezichtsbehandelingen
- De Demak'Up Detox Water Challenge Calender
- Een receptenkaart voor een DIY gezichsbehandeling
- Een USB-stick met: beeld, de infographic ( met feitjes o.b.v. onderzoek uit 2015 en 2016), het persbericht en alle informatie voor jouw DIY gezichtsbehandelingen.
- Een Mason Jar voor het essentiƫle onderdeel van jouw Demak'Up Detox Water Challenge.


De gezichtsbehandelingen zijn samengesteld door huidtherapeute en reiniginsexpert Kim Berger ( Triaderm, Utrecht).

In de loop van de dagen zullen jullie extra artikels online zien komen waarbij ik het detoxwater heb gemaakt en geprobeerd en ook zelfgemaakte maskers. Hoe bevalt het en is het een aanrader. Jullie gaan het allemaal terug lezen op mijn blog.

Dus hup naar www.demakupdetoxchallenge.nl en meld je aan!

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.