woensdag 11 mei 2016

| Nieuw | Food producten week 19 | 2016 |


Vanaf nu komt er op elke woensdag een artikel online waarbij ik drie nieuwe foodproducten centraal zet. Dit kan van alles wezen waaronder soms ook wel eens een drankje want dat hoort er ook bij. Het kan ook wel eens voorkomen dat jij het product allang heb gekocht maar misschien zitten er net een paar lezers tussen die het nog niet kennen vandaar dit artikel. Ik probeer zo up-to-date mogelijk te blijven maar ook ik kan soms een artikel tegen komen die al een tijd om de markt is maar die bij mij nog niet bekend is.

1. Oldtimer - Biologische drop


Steeds meer mensen willen of proberen biologisch te eten en ook dat zie je steeds meer terug in de snoep industrie. Het bekende dropmerk Oldtimer heeft daarom nu ook biologische drop op de mark gebracht. De volgende smaken zijn biologisch verkrijgbaar:

- De echte biologische zuiver zoete tractor drop
- De echte biologische ziltig frisse robben drop
- De echte biologisch honing zoete bijtjes drop

2. Chavroux Vijgen


Liefhebbers van geitenkaas kennen vast en zeker het merk Chavroux wel. Zelf ben ik er niet zo gek op maar ik weet dat mijn zus er wel kaas van lust. Nu heeft Chavroux de geitenkaas op de markt gebracht met de licht zoete smaak van vijgen.

3. Calvé - Broodje Unox Saus


Op veler verzoek, nu in fles. Broodje Unox saus. De nieuwe saus van Calvé ken je wellicht al. Het is de saus die hoort bij het bekende broodje Unox, te koop in pretparken en stadions. Vanaf nu is deze unieke mosterd-dille saus eindelijk ook verkrijgbaar in een fles. Met de saus kun je zelf een broodje Unox maken en hij smaakt ook heerlijk bij tosti's en andere gerechten.

Je vinden Calvé broodje Unox saus in het sauzenschap van de supermarkt.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.