maandag 16 mei 2016

| Nieuw | Remia Salata Kruidenmix


Met mooier weer is een lekkere en frisse salade een perfecte toevoeging bij elk gerecht. Denk aan de barbecue momenten met familie en vrienden of gewoon een zomerse dag waarbij je niet trek heb in warm eten. Je kunt er dan voor kiezen om een kant-en-klare salade te kopen maar het maken is net zo makkelijk en vaak ook een stuk lekkerder. Gelukkig zijn er tegenwoordig allemaal producten die het maken van een zelfgemaakte salade steeds makkelijker maakt.

Zo heeft Remia nu ook de Salata kruidenmixen waar bij je alleen nog maar zelf olie en azijn hoeft toe te voegen. Voor een extra variatie kun je ook yoghurt en/of mayonaise gebruiken. De Remia Salata kruidenmix bevat uitsluitend natuurlijk ingrediƫnten en geen conserveermiddelen. In elke tube zit een vloeibaar kruidenmengsel door toevoeging van olijfolie of witte wijnazijn heb je jouw dressing gemaakt. Gemakkelijk maar zeker lekker!

De smaken die verkrijgbaar zijn van de Remia Salata Kruidenmixen zijn:

- Salata kruidenmix voor dressing tuinkruiden (75ml)
- Salata kruidenmix voor dressing Italiaanse kruiden (75ml)
- Salata kruidenmix voor dressing honing-mosterd (75ml)

Bereidingswijze:

- Meng 2,5 theelepel kruidenmix met 3 eetlepels olie en 0,5 eetlepel witte wijnazijn

Je kunt de kruidenmix natuurlijk ook mengen met (Griekse) yoghurt en/of mayonaise. Houd dan 2,5 theelepel kruidenmix aan met 3 eetlepels yoghurt en/of mayonaise. De witte wijnazijn kun je als extra toevoeging erbij doen maar is in dit geval niet echt nodig.

Verkrijgbaar bij de supermarkt bij jou in de buurt.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.