maandag 6 juni 2016

Een absolute CenterParcs fan!


Als je mij vraagt waar ik momenteel het liefst naar toe op vakantie ga dan zeg ik direct CenterParcs! Het is niet dat een zonnige bestemming als Turkije of Spanje me niets doet maar ik vind een week CenterParcs heel leuk en gezellig. Buiten dat om als ik twee weken naar Turkije ga daarvoor kan ik ook minimaal 2 keer uitgebreid voor naar CenterParcs. Wij gaan daarom ook minimaal 2 keer per jaar een hele week lang naar een CenterParcs door heel Nederland/België/Frankrijk of Duitsland. Wij hebben nog niet alle parken bezocht maar elk jaar gaan we zoiezo één keer naar een nieuw park.

Het is ook een traditie nu met de familie geworden om elk jaar gezamenlijk een week naar CenterParcs te gaan en daar is CenterParcs ook heel erg geschikt voor. Er is namelijk in alle parken van alles te doen voor jong en oud. Mijn familie is nu een week lang naar een CenterParcs in Duitsland geweest en de verhalen die ik daar over hoor zijn super positief. Ik zal hun ervaringen daarom ook op mijn blog met jullie delen want ik wil zeker een keer naar dat park toe.

Ik wil jullie als lezers namelijk ook enthousiast maken om eens een weekendje/midweek of hele week te gaan genieten in een CenterParcs bij jou in de buurt of misschien iets verder weg. Je krijgt namelijk voor het geld wat je betaald heel veel terug en het zal je elke cent waard zijn. Elke maandag zullen jullie daarom van mij een artikel lezen waarbij ik ervaringen vertel of alle parken die ik bezocht heb. Dit kan een artikel worden die over een zwembad gaat maar ook een golfbaan. Ik neem jullie elke week weer een stukje mee in de wereld van CenterParcs!

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.