zondag 26 juni 2016

| Nieuw Center Parcs park | Nummer 3 in België


De meeste nieuwtjes over Center Parcs vind ik op www.eigencenterparcs.nl dus zeker een aanrader om deze pagina regelmatig te bekijken als Center Parcs liefhebber. Zo was er een tijdje terug ook een super leuk bericht dat er namelijk een derde Center Parcs park geopend gaat worden in België. Momenteel zijn er twee parken: De Vossemeren en Erperheide. Zelf ben ik nu twee keer in de Vossemeren geweest en zelf vind ik dit één van de mooiste parken van Center Parcs. Het beloofd dus vast heel veel goeds dat er een derde park gaat komen. Mooie omgeving en met een top locatie!

Center Parcs gaat namelijk het vakantiepark uitbouwen van Terhills, het project van mijn terrils en grindplassen in Eisden/Landklaar (Maasmechelen/Dilsen-Stokkem). Terhills krijgt een vakantiepark dat gericht is op het nationaal park hoge kempen. Tegen 2017 zou het park klaar moeten zijn dus dat duurt niet lang meer. Een opmerkelijk feit is dat Center Parcs in 2007 er ook al bezig mee was, er liggen zelfs al funderingen, echter is dit project nooit afgerond.

Een definitief akkoord is er niet maar er word uit betrouwbare bronnen heel veel informatie geleverd. Als alles klopt komen er op het park 250 luxe vakantiehuisjes tussen de heuvels van Terhills. Je zult misschien wel denken 250 huisjes is niet heel veel maar tot nu toe zijn dat de plannen. Als het goed gaat lopen zullen ze vast wel uitbreiden naar nog meer huisjes. Overigens het segment waar ze op gaan prikken zal een stuk hoger liggen dan de Vossemeren of Erperheide. Er worden namelijk super de luxe artifarti cottages gebouwd.

Laten we hopen dat alles door gaat maar voor nu beloofd het heel veel goeds!

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.