woensdag 8 juni 2016

Nieuwe food producten week 23 | 2016 |


Vanaf nu is woensdag gewoon weer op mijn blog een nieuwe food producten artikel te lezen. Ik merk dat jullie het leuk vinden om kennis te maken met nieuwe producten die je misschien nog niet kon. Zelf vind ik de zoektocht er naar toe ook onwijs leuk en doe ik dat met heel veel liefde. Mijn passie voor eten blijft heel groot! 

1. Hertog Citroentaart IJs


Een verrassende combinatie van citroenijs met taartkruimels die zorgen voor een heerlijke romige zachte taartsmaak. De licht frisse citroensaus samen met de stukjes knapperige meringues maken het ijs helemaal compleet. Hertog citroentaart, een stukje hemel op aarde.

2. Fanta Pineapple Lemon 


Fanta introduceert de eerste Limited Edition Fanta Pineapple Lemon, gemaakt van ananas- en citroensap en gezoet met stevia. Het is de eerste van een wisselende serie fruitsmaken die komende seizoenen worden gelanceerd. Fanta Pineapple Lemon is vanaf nu verkrijgbaar in 1,5 liter verpakking. De frisse en vernieuwende combinatie van ananas en citroen past goed bij de lengte en zomer. Rond september vervangt Fanta deze smaak door een nieuw verrassende fruitsmaak. 

3. Fair Trade Original Thaise Rijstnoedels


De noedels van zilvervliesrijst zijn een unieke nieuwe variant op het schap. Ze bevatten meer vezels en hebben een iets steviger bite. De Fairtrade rijstnoedels vormen een heerlijke, eerlijke basis voor Oosterse wokgerechten, curries, soepen of een salade. Ze zijn eenvoudig klaar te maken en supersnel gaar. Omdat de noedels tijdens het productieproces al gestoomd worden, hoeven ze nog maar heel kort te garen in kokend water. Al na 2 tot 3 minuten zijn ze klaar. Let op: kook noedels niet te lang als je ze daarna nog wilt wokken. Gebruik je de noedels in een soep dat kun je ze direct garen in de soep.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.