woensdag 29 juni 2016

Nieuwe food producten week 26 | 2016 |


Er zijn weer een hoop nieuwe food producten op de markt gebracht dus dat beloofd veel goeds voor de komende weken. Deze week staat in het teken van bakken met twee producten van Dr. Oetker en één product van Koopmans. Bakken is toch wel één van de leukste dingen die ik vind om te doen maar jammer genoeg gun ik mezelf de tijd niet en gebeurd het te weinig. Misschien gaan deze drie nieuwe producten het bakken wel weer wat makkelijker maken dus wat is het?

1. Dr. Oetker Cake & Taart vulling


Met de nieuwe Cake & Taart vulling van Dr. Oetker geef je gemakkelijk een heerlijke verrassende smaak aan taarten, brownies, (cup)cakejes en muffins. Cake & Taart vulling gebruik je na het bakken. Wil je cakejes of cupcakes vullen? Zorg er dan voor dat de cakejes nog een beetje warm zijn. Een taart kun je daarin tegen weer het beste koud vullen. Heb je een beetje Cake & Taartvulling over? Je kunt de Dr. Oetker Cake & Taart vulling drie dagen in de koelkast bewaren.

Verkrijgbaar in de smaken: Salted Caramel en Chocolade

2. Dr. Oetker Yoghurt taart met muesli kruimelbodem


In het pak vind je de frisse yoghurt taartmix en een zakje muesli kruimelbodemmix. Zelf hoef je alleen nog verse ingrediënten toe te voegen: Yoghurt en boter voor de bodem. Makkelijker kan toch niet? De yoghurt taart is een basismix en dit betekend dat je alle yoghurt soorten kunt gebruiken. Van volle yoghurt tot aan Griekse yoghurt.

3. Koopmans zelfrijzend amandel bakmeel ( Glutenvrij )


Met de nieuwe Koopmans zelfrijzend amandel bakmeel bak je eenvoudig heerlijke, zoete baksels vanaf de basis. Je voegt zelf boter, suiker en eieren toe. De rijsmiddelen in het zelfrijzend amandel bakmeel zorgen voor een lekker luchtig eindresultaat.

Amandel bakmeel is ideaal voor het bakken van (glutenvrije) taart, cake en koekjes. Cake en koekjes maak je met een pak zelfrijzend amandel bakmeel. Voor een appeltaart heb je twee pakken nodig. Koopman zelfrijzend amandel bakmeel is glutenvrij. Het is gemaakt van 38% amandelmeel, rijstebloem, lupinemeel, voedingsvezel en rijsmiddelen.

Tijd om de keuken in te gaan en bakken maar! 

Liefs Chantal


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.