dinsdag 26 juli 2016

10 dingen over de bevalling wat niet in de boeken staat

Ja kian is alweer bijna 20 maanden oud dus de bevalling voelt al als eeuwen terug. Maar laatst had ik het met een vriendin over onze bevallingen en toen kwamen er verhalen naar boven en toen kreeg ik de inspiratie voor dit artikel.

*Deze punten komen uit verschillende verhalen en ervaringen

  1. Je gaat overgeven tijdens de wee├źn. Daar stond ik dan en iets wat ik erg vind in het leven is wel spugen BAH!
  2. Dat naast het overgeven je darmen op hol slaan(daar zat ik op de wc met een emmer op schoot, ween en mijn darmen liepen leeg #TMI )
  3. Wat nou zorg dat je wat eet voor je gaat bevallen, ik moest niks daarvan hebben had geen honger.
  4. Dat je vliezen ook heel blijven terwijl je volledige ontsluiting hebt
  5. Dat douchen helemaal niet fijn is tijdens weeen(in mijn geval)
  6. Dat de bevalling 'niks' voorstelt wanneer je die verdomde katheter ingebracht krijgt(wat een pijn is dat)
  7. Dat je vergeet dat je zo preuts was
  8. Dat je ook een keer moet poepen, denk je dat de bevalling een ding was nou dan eens die drol eruit zien te krijgen..
  9. Dat het voor je gevoel niet opschiet en constant vraag "komt ie al eruit"
  10. Een gezellige bijeenkomst in je bevallingskamer. Ja ik was bevallen daar lag ik dan in mijn babybubbel. Hoor mag die langskomen, mag die even komen kijken. Wanneer iedereen weg is denk je huh wat wie is er nou geweest. Dit gaat allemaal langs je heen en oja ik lag naakt onder de dekens. 
 XxX
Amanda

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.