vrijdag 1 juli 2016

Aftellen tot aan mijn vakantie! (12weken)


Nog 12 weken en dan gaan Jasper en ik heerlijk een week even op vakantie! Néé we gaan niet naar het buitenland maar heel verrassend een weekje Center Parcs. We waren dit jaar eigenlijk wel van plan om naar Turkije of Ibiza te gaan maar omdat we graag een kindje willen laten we het varen. Misschien denk je nu wel waarom laat je het nu varen want als je een kindje heb dan is het logischer? Nou een vakantie naar een heerlijk warm land kost in mijn geval gewoon een hoop geld omdat ik alles dat ultra inclusief wil hebben. Geen gezeik met het zoeken van eettentjes voor elke maaltijd maar gewoon alles bij elkaar wat je maar kunt pakken.

Normaal gesproken gaan Jasper en ik een weekje in april op vakantie maar dit jaar hebben wij dit overgeslagen. Achteraf was dat helemaal goed gepland omdat ik overgeplaatst werd naar een ander filiaal als assistent leidinggevende. Dit betekend alleen wel dat in november onze laatste vakantie was. Dit is toch alweer 7 maanden geleden dus ik begin een klein beetje toe te zijn aan vakantie. Néé ik mag niet klagen want er zijn ook mensen die nog langer moeten wachten maar over 12 weken is het 10 maanden geleden en dat is lang. Er hangt momenteel ook een lijstje op mijn koelkast waar ik dagelijks de dagen aan het aftellen ben en dat helpt mij wel. 

Toch ga ik in de komende 12 weken nog heel veel leuke dingen meemaken dus dat zal ervoor zorgen dat de weken voorbij gaan vliegen. Vandaag over drie weken gaan Jasper en ik namelijk een lekker weekendje weg naar een onbekende bestemming. Oké voor mij is hij niet onbekend maar voor Jasper wel. Hij weet dat we gaan overnachten in een van der Valk hotel maar waar dat is de vraag. Daarna ben ik ook nog eens 10 augustus jarig en voordat we op vakantie gaan, gaat mijn zus ook nog eens trouwen. Genoeg leuke dingen die mij door alle weken heen slepen en het klinkt misschien nu heel dramatisch maar ik heb er echt behoefte aan.

Waar ga jij naar toe op vakantie? 

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.