vrijdag 22 juli 2016

Amanda's Bruiloft (de voorbereidingen)

Vandaag laat ik deel ik met jullie ons gepersonaliseerde taart messen zien.
Via http://www.lightinthebox.com/nl/ heb o.a mijn jurk en deze messen besteld.
Na ruim 2 weken is alles binnen en de jurk zit perfect. Zodra ik getrouwd ben deel ik mijn jurk en wat ik ervan vind.

Deze messen vond ik in eerste instantie niet nodig en "zonde" van het geld. Maar toch vond ik het ook weer een leuk aandenken en detail voor de bruiloft. Dus ik bestelde ze en zetten onze namen erop en de datum van onze trouwdag. Toen de messen binnen kwamen was ik natuurlijk nieuwsgierig en pakte het pakketje op.


 De messen zijn mooi verpakt en de letters in de messen zijn erg duidelijk. De roosjes zijn van papier gemaakt en moet je wel even beetje uitvouwen. Dit heb ik nog niet gedaan omdat ik dat op de trouwdag zelf wil gaan doen.Het snijmes is vergelijkbaar met een broodmes. De handvatten zijn van doorzichtig plastic.
De taartschep is mooi groot en zo kan je makkelijk stukjes van je taart afhalen.


Verder ben ik tevreden met de messen en blij dat ik ze toch hebt besteld.
Kleine nadeel is iets wat niet duidelijk is gemeld op de website is dat je bij levering nog btw moet betalen. Dit was een verrassing voor ons.

De messen waren bijna 10 euro bij bestellen, maar hier zat dan geen btw bij.

Groetjes Amanda

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.