maandag 25 juli 2016

Arab Food Lovers

Wij als zussen zijn gek op Arabisch eten, vroeger op school vierde we Suikerfeest en we keken altijd uit naar die lekkere hapjes van de Arabische keuken

Toen we informatie kregen over de Arabische keuken, was dit iets wat we zeker wilden gaan delen met jullie. 
Volgens de culinaire pers is de ‘duizend en een nacht’ keuken dé nieuwe kooktrend van het moment
En daarom is er de Arab Food Lovers, dé online winkel met het beste uit het Midden-Oosten en de Maghreb. Waarmee het heel gemakkelijk is om een op-en-top Arabisch gerecht op tafel te toveren.Nieuwsgierige trek?
Om heel Nederland kennis te laten maken met de rijke smaken van de Arabische keuken mogen wij jullie 15% korting op elke aankoop bij Arab Food Lovers en gratis verzending geven. Met de kortingscode: ARABNEW15 kunnen jullie joue winkelmandje vullen met authentiek Arabische producten.https://www.arabfoodlovers.nl/

Op de website zijn vele heerlijke recepten te vinden en daarbij kan je alle ingrediënten voor de recepten bestellen en worden deze thuis bezorgd. 
Ook vind je er mooie Arabische servies.

Over Arab Food Lovers
Arab Food Lovers is het zusje van Asian Food Lovers. Het is een moderne online Arabische supermarkt, waar meer dan 400 producten van de 16 beste Arabische merken worden verkocht. Consumenten kunnen naast Arabische producten op Arabfoodlovers.nl ook een Arab Food Lovers Box bestellen met daarin producten en recepten voor drie heerlijke, Midden-Oosterse gerechten ontwikkeld door Nadia Zerouali. Alleen de verse ingrediënten moeten nog zelf in huis worden gehaald. Binnenkort komt er een video online waarbij we de Arab Food Lovers Box gaan unboxen houd ons YouTube kanaal dus goed in de gaten! 


XX
Amanda en Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.