zondag 3 juli 2016

Center Parcs Heijderbos is verbouwd!


Vorig jaar september zijn Jasper en ik naar Center Parcs Heijderbos geweest en wij zagen op dat moment echt wel dingen die toe waren aan vernieuwing. Je ziet namelijk steeds meer Center Parcs parken die vernieuwd worden en Center Parcs Heijderbos is in 2016 aan de beurt. Vanaf eind mei tot en met vrijdag 24 juni is het park dicht geweest omdat het tijd was om even te gaan verbouwen. Néé er zijn niet kleine dingen vernieuwd maar best grote project.

- Koepel van de Aqua Mundo is vernieuwd
- Kindercottages zijn vernieuwd
- Het grillrestaurant is Fuego geworden
- Sporthal is omgetoverd tot een Action Factory

De koepel van de Aqua Mundo moest vernieuwd worden in verband met de economische levensduur van de luchtkussens en energetische reden. Dit was ook direct reden om de Aqua Mundo verder aan te pakken en te renoveren. Zo vind je er nu voor de kinderen een hele grote emmer die gevuld word met water. Zodra de emmer vol is zal de emmer omdraaien en de gehele lading eruit gooien. Heb je mazzel dan loop jij net langs of sta je er onder en ik garandeer je dan heb je een nat pak. Verder vind je in de Aqua Mundo nieuwe standbeelden om het gehele plaatje compleet te maken.

De sporthal is een Action Factory geworden waarbij het thema Jungle is. In de Action Factory vind je een interactieve indoor mini golf inclusief mini cars, trampolines en bumper cars. Verder is het sportcafé ook helemaal vernieuwd tot het Jungle thema. Overal om je heen zie je het thema terug komen dus je waant jezelf even in een hele andere wereld. Ook komen er escape rooms die momenteel heel erg in trek zijn want kom jij er op tijd uit?

Zelf vind ik Center Parcs Heijderbos wel echt een park voor kinderen en natuurlijk daar draait Center Parcs ook voor een groot deel om maar hier is het wel een tikkeltje duidelijker. Toch is het wel een mooi park en ben ik heel benieuwd hoe het geworden is. Ga jij binnenkort erheen of ben je al geweest laat het me weten.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.